Bivši igrač Partizana istetovirao grb drugog kluba: Nikada nisam krio za koga navijam (FOTO)

Petar Grbić na ruci iscrtao ono što mu je u srcu

  • 10

Navijačima Partizana Petar Grbić je ostao u lepom sećanju iako nikada nije gajio najjače emocije prema crno-belima.

Ofanzivni vezni fudbaler karijeru je posle Humske nastavio u Turskoj, sada je član Adane, a u razgovoru za crnogorske medije pričao je o svojoj prvoj i jedinoj ljubavi...

- Budućnost je moja ljubav i to nikada nisam krio. Rođen sam na 30 metara od stadiona, od sedme do 17. godine sam igrao za mlađe kategorije kluba. Dok su moji vršnjaci maštali da obuku dres nekih drugih klubova, ja sam maštao samo o Budućnosti - rekao je Grbić za Vijesti.

Međutim, Grbić nikada nije dočekao da zaigra za prvi tim Budućnosti iako je kompletnu omladinsku školu prošao upravo u tom klubu. Sreću je morao da potraži dalje. Prvo u Mogrenu sa kojim je osvojio titulu, pa Partizanu...

- Ni kada sam igrao za Mogren nisam krio da je Budućnost moja ljubav, ali to je bio posao, nisam napravio grešku što sam otišao u Mogren, imali smo dobar projekat, dobar tim, što su pokazali i rezultati. Igrao sam 2007. za Mladost kao pozajmljen igrač Budućnosti, a kada sam se vratio pod Goricu, Budućnost je opet htela da me vrati u Mladost. Ja nisam želeo ponovo u Drugu ligu, pojavio se Mogren i napravio sam pravi potez.

Njegova ljubav prema podgoričkom klubu je sada postala vidljiva svakom oku.

- Tetovaža je u planu bila odavno, ali se tek sada ukazala prilika. I ona je samo početak, odnosno prvi deo veće tetovaže posvećene mom klubu i mom gradu.

Još jednu anegdotu vezanu za Budućnost ispričao je 28-godišnji igrač.

- Kada sam došao u Partizan novinari su me na konferenciji za medije pitali za koga sam navijao kao dečak - Zvezdu ili Partizan. Ja sam im odgovorio da sam navijao protiv Partizana i Zvezde - za Budućnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    8. januar 2017 | 23:42

    Ono kad istetoviraš JNA a nisi bio u vojsci.

  • 11213

    8. januar 2017 | 23:57

    Pošteno..

  • Misko

    9. januar 2017 | 09:28

    Volim ove cigane ko sto je Vronski.Em vise na nasim vestima,prozivaju nas da smo Tudjamnovci,Franjevci a nisu kroz istoriju imali nista manje hrvata u klubu od nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA