≫ 

Genijalni Mesi golčinom iz "slobodnjaka" spasio Barselonu! (VIDEO)

Argentinac u 90. minutu srečio poraz Katalonaca protiv Viljareala

  • 3

Barselona je počela ozbiljno da brine svoje navijače.

Katalonci su jedva izbegli novi poraz, drugi u tri dana. Posle Atletik Bilbaoa u Kupu (2:1), ekipu Luisa Enrikea propisno je namučio i Viljareal u daleko značajnijem meču, u okviru Primere, ali je Lionel Mesi na magičan način sprečio novi udarac za svoj tim.

>>> MESI SPASAVA BOMBOM: Golman tražio da se ne prizna gol Argentinca! (VIDEO)

Argentinac je postigao fenomenalan gol iz slobodnog udarca u 90. minutu i postavio konačan rezultat na bivšem "el Madrigalu" koji od nove godine nosi ime "Estadio de la Ceramica" - 1:1.

Strelac za domaći tim bio je Nikola Sansone na asistenciju Alešandra Pata u 49. minutu.

Gostima je ovaj bod slaba uteha budući da im nije pomogao da povrate drugu poziciju na kojoj je sad Sevilja (igra sledeće kolo sa Realom) i da ostanu na bliskom odstojanju naspram Reala. Madriđani, uz meč manje, sada imaju pet bodova više od najvećeg rivala.

Dugo će igrače Barselone peći neuspeh u Viljarealu, ne samo zbog remija, već i zbog nepravde koju su doživeli u režiji sudije Ignjasija Iglesijasa koji u 72. minutu nije dosudio očigldan penal posle igranja rukom Bruna u kaznenom prostoru, posle udarca Mesija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

 

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Indisponirani glavni arbitar nije se proslavio ni nešto kasnije kada na drugoj strani nije video igranje rukom Busketsa, pa je tako Viljarealu oduzeo šansu da eventualnim golom iz penala zapečati sudbinu Barselone. Ovako, Katalonci su ostali u životu, sve vreme tražeći način da probiju čvrstu odbranu "Žute podmornice".

Kad nije moglo to da se desi kroz igru i mnoštvo kombinatorike, jeste iz "prekida" u režiji neponovljivog Mesija. Argentinac je stavio loptu na kapicu šesnaesterca, naciljao i pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa. Neodbranjivo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koja

    9. januar 2017 | 08:21

    Preciznije i lepše nije moglo !!! Bravo !!!

  • nedic

    10. januar 2017 | 00:06

    Messi je jednostavno najbolji fudbaler svih vremena!!! A da je golmanov gol jeste, tu gde je lopta prosla trebao je igrac da stoji u zidu... gol je prelep

  • Neko tamo

    11. januar 2017 | 00:41

    Klasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA