NEOČEKIVANA BOMBA NA MARAKANI: Zvezda dovela fudbalera Bajera iz Leverkuzena (VIDEO)

U pitanju je Milan Senić, reprezentativac Srbije do 19 godina

  • 12

U danu kada Miodrag Grof Božović proziva igrače i počinje pripreme, Crvena zvezda je objavila da je dovela fudbalera Bajera iz Leverkuzena.

Reč je o Milanu Seniću, reprezentativcu Srbije do 19 godina koji je dogovorio saradnju do leta 2022. godine. Senić igra na poziciji levog krila i važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi na toj poziciji, a već danas će biti na prozivci.

Podsetimo, prozivku Zvezde moći ćete uživo da pratite na Telegrafu od 10.30 minuta.

- Nema sumnje da Senić predstavlja perspektivu za klub i da će dodatno pojačati konkurenciju u plejadi mladih talenta koje Crvena zvezda ima u prvom timu - stoji u saopštenju.

Mladi as je rođen u Segedinu 1997. godine, ali je praktično fudbal učio u nemačkoj, najduže u školi Bajera. U Leverkuzenu ga je primetio i selektor Srbije za uzrast do 19 godina, Branislav Nikolić i pozvao ga da brani boje Srbije. Od tada je Senić standardan i među Orlićima.

Na početku ove sezone je prosleđen na kaljenje u redove nemačkog niželigaša Neustrelic u kome je bio standardan i odigrao 17 mečeva. Ipak, nije želeo da produži ugovor sa Bajerom i Crvena zvezda je to iskoristila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gabrijel

    9. januar 2017 | 09:32

    Bravo bree

  • DM

    9. januar 2017 | 10:58

    "Plejada mladih talenata" a u timu 10 stranaca i 'jedan klinac Ristić kojeg sada prodaju

  • lotr

    9. januar 2017 | 10:51

    sem ako nije u ugovrus triktno navedeno da mora da igra odredjen broj utakmica u ligi i kupu,ovaj igrac terena videti nece.Ako neko zna da ubije igraca to je Zvedza...daj Boze da momak igra ali kako Grof gura samo iskusne preko 25+ za mlade nema tu leba.Jos jednom nadam se da gresim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA