≫ 

Fudbaler drugoligaša rekao saigračima da mu je Ronaldo prijatelj i svi su mu se smejali - onda je usledio carski poziv Portugalca! (FOTO)

Lepa anegdota koja govori kakav je Ronaldo zapravo kao prijatelj

  • 3

Fudbaler Šefilda Hoze Semedo na šokantan način dokazao je saigračima da mu je Kristijano Ronaldo blizak prijatelj, upravo uz pomoć slavnog Portugalca.

Momak koji igra za ekipu iz Čempionšipa imao je neobičnu anegdotu kada su ga saigrači Beri Banan i Stiven Flečer zadirkivali sa pitanjima da pozove zvezdu Reala i dokaže kako su najbolji ortaci, misleći da do toga neće doći.

Grdno su se prevarili, Semedo je pozvao Ronalda, koji je zatim porazgovarao sa Bananom i Flečerom. Rekao im je da bi voleo da uđu u Premijer ligu.

>>>Ronaldo u govoru komentarisao to što Mesi i Barsini fudbaleri nisu došli na FIFA ceremoniju!

>>>NEPRIKOSNOVENI RONALDO: Portugalac prigrabio i FIFA nagradu za najboljeg igrača sveta! (FOTO)

>>>Grizmanu ništa nije jasno: Bio u top 3 igrača FIFA, a nema ga u timu sveta!

- Nisu mogli da poveruju šta im se dešava. Pričao je sa njima normalno, kao da ih poznaje od malena. Bilo je malo ludo jer su baš bili u neverici. O Bože, pričam sa Ronaldom - preneo je detalje Semedo, od kog su potom tražili i upoznavanje sa Ronaldom. - Odrastali smo zajedno, na njega gledam kao na rođenog brata. Nekada nije mislio da će dostići ovaj nivo, ali nije u našem mentalitetu da lako odustajemo - zaključio je Semedo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA