≫ 

Novi Zvezdini igrači zadužili dresove: Četvorica potpisali ugovore na Marakani! (VIDEO)

Vujaklija, Pavkov, Senić i Milić se raduju novom izazovu u karijeri

  • 21

Dan posle obavljene prozivke pred početak priprema za drugi deo sezone, Crvena zvezda predstavila je nove igrače koji će obući dres šampiona.

Prozivku ste u ponedeljak mogli da pratite uživo na portalu Telegraf.rs.

- Doveli smo uglavnom one koje su nam davali golove, da nas više ne uništavaju. Morao sam da zapišem imena, ipak sam igrao levog beka, mnogo je pamtiti toliko imena - kroz smeh je rekao sportski direktor, Blažo Raosavljević.

SRĐAN VUJAKLIJA: Napadač je predugovor je potpisao još proletos kao igrač Borca iz Čačka. Najbolje partije Vujaklija je pružao upravo protiv Crvene zvezde, pogotovo u onom meču u okviru Kupa Srbije kada su Čačani slavili 5:1 na Marakani. Prošle sezone postigao je 18 golova za Borac.

- Zahvalio bih se upravi što imaju poverenja u mene. Ovo je bio moj san. Pretežno su sve Delije u mom mestu, i navijač sam od malih nogu. I biće mi čast i privilegija u odbrani titule.

Vujaklija je poručio da svoju karakterističnu proslavu gola sviranja violine svaki put posvećuje svojoj ženi.

- Bez nje ne bih bio ovde gde sam sad. Nadam se da će se Delijama svideti ta proslava.

NEMANJA MILIĆ: Još jedan napadač stiže u redove crveno-belih. Igrajući za subotički Spartak, Milić je na 14 mečeva postigao pet golova, od toga i Zvezdi i Partizanu.

- Ogroman korak u mojoj karijeri u životu. Nadam se da će su dobro uklopiti u ekipu.

MILAN SENIĆ: Reprezentativac Srbije do 19 godina igra na poziciji levog krila i važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi na toj poziciji. Prošao je školu Bajera iz Leverkuzena, bio standardan na misiji u niželigašu Nesterlicu, i odigrao 17 mečeva. Nije želeo da produži ugovor sa Bajerom.

- Mnogo sam sretan što igram za Zvezdu, što sam ovde gde su najbolji igrači. kad sam bio mali bio sam veliki navijač.

Za njega je direktor Zvezdan Terzić da podseća na Ronalda.

- Da, čuo sam to. Svi znamo ko je Ronaldo, i on mi jeste idol. Pokazaću šta mogu i sve ćete videti na terenu.

Printskrin: Telegraf.rs Printskrin: Telegraf.rs

MILAN PAVKOV: Ima 22 godine, visok je 188 centimetara, a do sada je postigao pet golova na 20 utakmica – interesantno, svih pet je davao beogradskim ekipama, i to baš u Beogradu.

- Čast mi je što sam u najvećem klubu sa takvom tradicijom i istorijom i nadam se da ću opravdati poverenje stručnog štaba.

Ekipa 11. januara kreće u Kopar u Sloveniju gde će boraviti do 23. januara i odigrati dva meča. Prvi, 18. januara protiv Kopra, a drugi 23. januara protiv FK Dekani, saopštili su iz kluba. Po povratku iz Slovenije biće u Beogradu do 27. januara kada se ekipa seli na Kipar u grad Pafos gde će boraviti do 13. februara, posle čega sledi povratak za Beograd i nastavak Superlige 18. februara.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    10. januar 2017 | 14:13

    Sto bi moji seljaci rekli, sve moj do mojega !

  • ZZ

    10. januar 2017 | 15:47

    Čemu ovolika pojačanja, kad prvenstvo osvajate i bez golmana!? Bolje se zapitajte šta ćete da radite kad dodje leto;-)

  • Voip

    10. januar 2017 | 15:33

    Zapravo Terza i kompanija imaju sjajnu viziju kako da odbranimo titulu. Pokupuj celu ligu i nemamo više protiv koga igrati i bićemo šampioni. Čestitamo, kako se toga pre nismo setili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA