Ovo je dokument koji potvrđuje zbog čega je sve Partizan izbačen iz Evrope (FOTO)

Partizanove "brljotine" na 14 strana - crno na belo!

  • 13

Vest dana da je Fudbalski klub Partizan izbačen iz evropskih takmičenja je još jedan udarac za srpski fudbal.

>>> Prva reakcija iz Partizana posle suspenzije iz Evrope

UEFA je suspendovala crno-bele na tri godine (jednu od naredne tri sezone u kojoj ostvari plasman u evropska takmičenja), ali, srećom po klub iz Humske, kazna može biti poništena ukoliko Partizan do 30. januara uplati predviđenu sumu novca klubovima kojima duguje. To je trenutno 360.000 evra.

Podsećamo da Partizan nije prvi klub kome preti suspenzija, jer je Zvezda 2014. godine iz istog razloga kažnjena neigranjem u Evropi jednu sezonu.

U nastavku možete pogledati kompletnu dokumentaciju koja je stigla na adresu kluba iz Humske iz UEFA, u kojoj se jasno, u cifru, mogu videti dugovanja beogradskog kluba u periodu za koji je pravljen presek Komisije za finanijski fer-plej u 2016. godini.

Važna stavka za Partizan je tačka "a" na vrhu četvrte strane u kojoj se navodi da mera suspenzije neće stupiti na snagu ukoliko crno-beli dokažu da su do 31. januara 2017. godine izmirili sva dugovanja koja su u obavezi da isplate.

OVDE , na zvaničnom sajtu UEFA, takođe možete pogledati isti dokument.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAKI

    11. januar 2017 | 16:06

    Udarac za srpski fudbal? Ne bih rekao. Ovo je prava prilika da se srpski fudbal prezentuje u Evropi. Da priliku za pokazivanje dobiju i Nis, Lucani, Krusevac... a ne samo da igraju beogradjani i novosadjani. Sveli ste nas fudbal na 2 kluba (i delimicno Vojvodinu) i onda vam je svaka kazna za ta dva kluba kazna i za celu Srbiju. Pozdravljam odluku UEFA, i nadam da ce kazne za komunisticke klubove u buducnosti biti jos vece i jos rigoriznije. ZA ZIVOT SRBIJE I SRPSKOG FUDBALA!!!

  • .... :)

    11. januar 2017 | 15:25

    Ovi nasi pricaju o 360.000 e.. a koliko se ja razumem i koliko sam dobro procitao UEFA ocekuje da Fk Partizan isplati nesto vise od 2.700.000 e... i ko je lud? Mi ili oni?

  • Ja

    11. januar 2017 | 16:27

    Nije izbacen vec upozoren!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA