≫ 

Trening Fenera pred meč sa Zvezdom: Bogdanović pričao o inspiraciji protiv crveno-bele boje (VIDEO)

Turski tim trenirao u Pioniru

  • 8

Za razliku od prethodnih protivnika Crvene zvezde u Evroligi, košarkaši Fenerbahčea trenirali su u Pioniru dan pre meča sa crveno-belima.

Turski tim je odlučio da malo oseti obruče u Pioniru i namesti šut pred duel sa Zvezdom u četvrtak u 20.45 minuta.

Telegraf je bio na licu mesta i zabeležio je početak treninga, kao i izjave Željka Obradovića, Bogdana Bogdanovića i Jana Veselog.

- Ne smatram da smo favoriti protiv Zvezde. To u ovoj sezoni ne postoji,  a ko je bolji videće se posle 40 minuta - između ostalog je rekao trener Fenera Željko Obradović>

- Svaka utakmica u Evroligi je drugačija. Nema poređenja, niti bi trebalo da ga bude. Rekao sam da su crveno-beli u izuzetnoj formi, najzaslužniji čovek za to što Zvezda radio je Dejan Radonjić. Odličan trener i izvanredan čovek. Retko je u današnje vreme sresti nekog ko se lepo i pristojno ponaša, a pritom govori o kolegama na način na koji to radi Radonjić. Meni je drago što sam davno, još dok je Dejan bio igrač, prepoznao da može da bude dobar trener. A izrastao je u izvanrednog. Česitamo mu na na svemu postignutom.

Zatim je pred novinare izašao Bogdan Bogdanović, bivši igrač Partizana:

- Imamo dovoljno iskustva. Sigurno će biti napeta i teška utakmica. Idemo na pobedu. Spreman sam da igram. Igrao sam 30 minuta u Turskoj. Ne znam koliko ću sada - počeo je Bogdanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na pitanje ima li dodatnu inspiraciju protiv crveno-bele boje, rekao je:

- Ima ih dosta u ovoj Evroligi, nemam posebno neku inspiraciju. Normalno ulazim utakmicu, kao i svaku. Uvek je lepo doći u Pionir. Očekuju me lepa sećanja. Atmosfera njihovih navijača ih sigurno dodano napali i motiviše i onda igraju agresivnije. Ključ naše pobede je da bude sve kontra. Fener ima zvučnija imena, ali košarka se igra na terenu, a ne na papiru. I Real i CSKA su na papiru bili favoriti.

- Sve je prošlost. I mi smo pobedili Zvezdu dva puta ovde. To je prošlost. Kao i što su oni dobili Makabi, Fener i CSKA.

Kompletan trening i izjave možete pogledati u videu ispod:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenta

    11. januar 2017 | 20:47

    Zvezdo,zgazi ih sve..

  • Фидел

    11. januar 2017 | 21:26

    Како ћеш само да оклембесиш ту своју надмену, гробарску носурду након утакмице, само да знаш...

  • ☆☆☆

    11. januar 2017 | 23:57

    Ranijih nedelja na ovakve vesti su se javljali grobari i tvrdili kako će nas protivnik razvaliti...Sada se više ne ustručavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA