Partizan napokon dočekao napadača (FOTO)

Posle dva dana kašnjenja, Tavamba se priključio novim saigračima

  • 13
Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Leandre Tavamba je napokon stigao u Partizan i zadužio crno-belu opremu!

Njegov dolazak na pripreme kasnio je usled loših vremenskih uslova koji su doveli do zatvaranja aerodroma i otkazivanja letova u Istanbulu

- Od ponedeljka do danas sam bio u Istanbulu. Zaista je bilo teško, jer sam svaki dan isčekivao da ću krenuti za Beograd, ali sutuacija nije obećavala. Bio sam smešten u hotelu blizu aerodroma, tako da sam uspevao nekako da prekratim vreme. Sada je sve lakše i srećan sam što sam stigao - rekao je Tavamba za sajt Partizana:

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Nisam se još upoznao sa saigračima. pošto su svi na obaveznom odmoru između dva treninga, ali ću već danas odraditi popodnevni trening sa njima, pa ćemo se zvanično upoznati. Svi koji su me dočekali su bili izuzetno ljubazni i prijatni i nadam se da će tako biti ubuduće. Sam centar kao centar je prelep. Uspeo sam da odmorim dvadesetak minuta i sada idem na uobičajne preglede. Još nisam dobio cimera, ali sam čuo da su momci super, da svi govore engleski, tako da problema nema.

U Beogradu ga je sačekao sneg.

- Ništa novo za mene s obzirom da sam igrao u Slovačkoj. Ako mene pitate, napolju je sada prelepo! Nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA