≫ 

Neviđeno besni Žoc odbrusio Delijama za uvrede, i napao Zvezdu: Veći sam Srbin od svih vas! (VIDEO)

Niko se nije nadao ovakvoj reakciji najtrofejnijeg srpskog trenera

Nakon analize i čestitki na pobedi Crvenoj zvezdi, trener Fenerbahčea Željko Obradović vrlo je otvoreno stavio do znanja da je razočaran nastupom kluba.

Na novinarsko pitanje kako je na njegovu ekipu uticala atmosfera, Obradović je rekao:

- Baš lepo što ste postavili ovo pitanje.

- Ja sam uvek govorio da sam lepo primljen ovde, toliko godina sam dolazio i nijedan incident nisam napravio... a ta skandiranja "Željko Turčine, napuši se...", očigledno je na vama bilo da to zabeležite - rekao je Obradović i osuo paljbu:

- Mnogo sam veći Srbin od svih njih. Lako je biti Srbin ovde na gomili. 'Ajde budite Srbin tamo gde sam ja Srbin. Nisam video nijednog člana iz Crvene zvezde da je ustao i rekao "ajde nemojte". Ova gospoda iz Crvene zvezde nisu odreagovala. To više nisu prijatelji, jer se slažu sa tim, očigledno.

Obradović je završio obraćanje:

- Nema, tajac. Hvala lepo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr.

    12. januar 2017 | 23:30

    Kao stručnjaku, skidamo kapu. Al radiš za lovu, i nemaš prava da se ljutiš. Navijači rade sve dozvoljeno samo da slome protivnika. Očigleno su te večeras slomili, i drago mi je zbog toga. Na kraju krajeva, ti bi više voleo da je pobedu večeras odneo turski, a ne srpski klub. Nema većeg turčina od poturice ! Čestitaj Zvezdi koju ne voliš, i aj pali...

  • Mile

    12. januar 2017 | 23:44

    To sto niko nije ustao i zamolio da se neskandira protiv Zeljke zbilja nije u redu,drugo ipak je on nas gradjanin.Drugo ti kao trener protivnickog tima treba da budes spreman da ce navijaci skandirati svasta,a trece Zeljko mnogo vise nas ima Srba,velikih Srba,vecih Srba od tebe prijatelju.Ti si otisao u Tursku zbog para,a ne da branis Srbstvo,ja i mnogi smo Srbstvo branili u Hrvatskoj,Krajini,Republici Srpskoj i Kosovu sa puskom u ruci,gledajuci kada cemo doci kuci ranjeni ili mrtvi dok si ti uzimao pare po svetu,a mi se borili da odbranimo sto se odbraniti moze,za sta,za nista,ali obraza cista.Tebi kapa dole za tvoje uspehe,nisam zavidan ni najmanje.I ja sam bio evropski i svetski sampion u karateu i nekadasnji reprezentativac,ali mi rat prokleti uze donje extremitete,gde me drug takodje ranjen izvukao da neostanem i neumrem,a takodje je bio sa mnom na utakmici veceras, ali i u kolicima sam veci i jaci i ponosniji Srbin od tebe.Zato me to vredja da si veci Srbin od svih nas.Sram i stid da te bude.S obzirom i da sam i skolovan,a neudaram se u prsa zbog toga,niti koga krivim za moju nesrecu,pratim sve putem medija,nesto nevidim da si kao toliki Srbin ucestvovao ili nasao samo jednog dete koje nema mogucnosti za osnovno,pa da si mu nesto uzeo,doneo,bilo sta.Ali je bitno da ti u Turskoj se udaras u prsa kao veliki Srbin.Sram i stid da te bude zbog tvoje izjave.

  • Ivkovic Marko

    13. januar 2017 | 00:14

    Gospodine zasto nisi uzeo mikrofon i smirio navijace kada je bio minut cutanja za marka a oni vristali i pevali?Zasto nisi smirio navijace kada su parolama prozivali pokojnog marka?Zasto nisi izveo bogdanovica kada je dao trojku i bezobrazno provocirao delije?nisi video a?o srpstvu si mogao dacpricas pre 10-15 godina a sada ne mozes..Radis u evropi godinama,placao si porez i u turskoj i grckoj itd...U svojoj zemlji nisi...Rekao si da ces zavrsiti karijeru u turskoj i u ovom klubu,radis tamo,zivis tamo a u srbiju dolazis samo kad imas utakmicu,ovako te z..... i za srbiju i za sve..ne mozes se pozivati na srpstvo celog zivota zbog neceg od pre 20g a sada si sa turskim klubom dosao u srbiju da prozivas srpski klub srpske navijace...dobro znas da je sve ovo samo sport...Navijaci su tu da dekoncentrisu svakog trenera.svskog igraca na sve moguce nacine kako bi pomogli svom klubu..Znam da te boli poraz od zvezde,znam da te boli poraz od radonjica...I svi znamo da si pljuvao psovao vristao itd....Sve je to sport..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA