Ko je jedini čovek iz Zvezde sa kojim se Obradović pozdravio po izlasku iz Pionira? (VIDEO)

U pitanju je ekonom kluba sa Malog Kalemegdana

  • 13

Željko Obradović je vidno neraspoložen napustio halu "Aleksandar Nikolić", što je i razumljivo, jer je njegov favorizovani sastav poražen od "niskobudžetne" Crvene zvezde.

>>> Delije "iskopale" Obradovićevu tajnu iz mladosti: Željko je bio Zvezdaš! (FOTO)

Najtrofejnijem evropskom treneru nije zasmetao samo rezultatski neuspeh već i to što se našao na meti navijača koji su mu, kako je to rekao posle meča u emotivnom izlaganju, vulgarno dobacivali.

Željka je posebno razočarala reakcija, odnosno odsustvo iste, od strane predstavnika beogradskog kluba na povike sa tribina, pa mu se mnogo toga negativnog skupilo u jednom trenutku.

Baš takvog izraza lica je napustio halu kojoj se uvek rado vraća.

Obradović i članovi ekspedicije turskog tima su prilikom izlaszka iz hale prošli pored nekolicine predstavnika Zvezde, a zanimljivo je da je jedini čovek sa kojim se popularni Žoc pozdravio, ekonomom crveno-belih poznatiji kao Laka. Sa ostalima to nije bio slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    13. januar 2017 | 18:55

    A sada vice posle meca, a juce tokom meca. Zoc, odluci se jednom i kazi da ti se sve ucinilo. Kazi da si traumiran izgubljenom utakmicom od igraca i kluba ciji je godisnji buzet onoliko koliko i mesecna plata jednog od tvojih igraca, i da si zbog toga toliko "ozlojedjen i uvredjen".

  • Miško

    13. januar 2017 | 19:43

    Čovek se pogubio.

  • Zivko

    13. januar 2017 | 19:54

    Zoc je veliki trener,ljudina i privatno.A ovi zvedini igraju ligu ali sta su to kapitalno napravili sem ucesca u njoj.A sto se budzeta tice,pa veci je od Partizanovog ikada,ali pravdajuci novac prave euforiju kao da svake godine igraju fajnfor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA