On je prvi pik Zvezde za pojačanje u napadu: Da li će ''Anđeo golova'' doći na Marakanu? (VIDEO)

Migel Anhel Muriljo prvi pik crveno-belih za pojačanje u napadu

  • 9

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem, a novi pik je Miguel Anhel Muriljo, kolumbijski napadač ponovo je jedan od prvih pikova kluba sa Marakane. Isti igrač je bio na radaru crveno-belih i prethodne zime kada je nastupao za Penjarol, dok sada nastupa za Deportivo iz Kalija.

>>> Dosad neviđeno u srpskom fudbalu: Radnički objavio ceo ugovor Pavkova u Zvezdi, tu je i neočekivana klauzula (FOTO)

Navijači Penjarola su mu dali nadimak "anđeo golova", pošto je u pitanju napadač koji je veoma eksplozivan u šesnaestercu i ne bira na koji će način da ćušne loptu preko gol linije. Visok je 183 centimetra, dobro se gradi i prilično je jak u skoku.

U dresu urugvajskog velikana, koji je pozajmicu na godinu dana platio 200.000 evra, postigao je osam golova na 18 mečeva. Novosti navode da je Deportivo Kali spreman da ga u poslednjoj godini ugovora pošalje na pozajmicu, sa otkupnom klauzulom.

Pošto je Muriljo mlađi, ima prednost u odnosu na Bokilu, koji je takođe jedan od pikova Zvezde sa mesto napadača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    16. januar 2017 | 10:51

    На пролеће играмо у формацији 1-2-8.Који нам је ово нападач по реду?

  • Но комент

    16. januar 2017 | 11:40

    Без 9-10 нападача не рачунаш да си озбиљна екипа,три за куп,три за првенство и три за еуропу,један никад неигра,на крају петорица туже,а шесторица добијају чисте папире.Овде се не рачунају Звездини вундеркиндери на каљењу.

  • Nenad

    16. januar 2017 | 10:59

    Kakav bre Murillo.Pa on je za celu klasu ispod Huga i već pominjanog Bokile.Nego ajde da dovedemo nekoga stranca samo da kažemo da smo ga doveli.Što se nije potpisao predugovor sa Bokilom pre početka Kupa Afričkih nacija,nego čekati da čoveku poraste cena još više.Jako neozbiljno se radi ovaj prelazni rok.Uostalom skauting ovakvog i sličnih igrača je trebalo raditi tokom cele jeseni,i tada otpočeti pregovore pa realizaciju transfera ,a ne tek posle Božića...Pozdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA