≫ 

Zvezda može da osvoji Evroligu, tvrdi legendarni košarkaš Partizana!

Ove godine, Lončar crveno-belima predviđa plej-of

  • 27
Printskrin: Youtube/KKK Radnički Printskrin: Youtube/KKK Radnički

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije Nikola Lončar smatra da će košarkaši Crvene zvezde imati jedinstvenu priliku da osvoje trofej Evrolige sledeće godine, kada će Beograd organizovati fajnal-for.

- Zašto da ne? To će biti istorijska prilika za Zvezdu i srpsku košarku. Crveno-beli bi, naravno, morali samo da zadrže kostur tima i trenera, kao i da se dodatno pojačaju za narednu sezonu. Pored toga, organizacija fajnal-fora je od velikog značaja za našu košarku. Imamo dobru priliku da se pokažemo kao velika košarkaška nacija - rekao je Lončar "Informeru".

On smatra da crveno-beli imaju dobre šanse da se plasiraju u plej-of fazu ove sezone.

- Košarkaši Crvene zvezde igraju odlično ove sezone. Imaju dobre šanse da se plasiraju u plej-of Evrolige. Dobili su velike evropske timove, ali su i gubili od onih sa dna tabele. Ukoliko budu izbegli te oscilacije, siguran sam da će odlično završiti sezonu - objasnio je bivši košarkaš Partizana, koji prati i dešavanja u klubu sa kojim je 1992. godine osvojio titulu šampiona Evrope u Istanbulu.

- Vidim da Aleksandar Džikić odlično vodi tim, obavlja fenomenalan posao. Raduju me dobre partije mog prijatelja Novice Veličkovića, pravi je lider. Međutim, što se tiče nove uprave, većinu ljudi ne poznajem. Mogu samo da kažem da kao veliki partizanovac, bivši igrač i kapiten Partizana, uvek sam na raspolaganju klubu koji mi je omogućio da ostvarim svoje snove - poručio je Nikola Lončar, danas konsulatnat na španskoj televiziji.

>>> Legenda košarke nahvalila Zvezdu kao malo ko: Crveno-beli igraju sa noževima u zubima!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rocky Balboa

    17. januar 2017 | 14:28

    E to je gospodin i sportsmen! Postuje svoje,ali isto tako i rivala!

  • Dexa

    17. januar 2017 | 14:52

    Navijam za Partizan...ali Zvezda gazi ove godine i..da..to jeste dobro za srpsku košarku!!!

  • Mladja

    17. januar 2017 | 14:39

    Kada čovek realno govori . Svaka čast Loncare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA