≫ 

Muk u Madridu: Novi poraz Reala! (VIDEO)

Selta savladala ekipu Zinedina Zidana u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Kralja

  • 6

Fudbaleri Reala bili su bez poraza u svim takmičenja na 40 utakmica, a onda su doživeli dva uzastopna u roku od samo nekoliko dana.

Prvo je "Kralja" nokautirao Stevan Jovetić golom za pobedu Sevilje u nadoknadi vremena, a u sredu uveče Madriđani su pretrpeli novi, potpuno neočekivan poraz na svom terenu.

U okviru Kupa Kralja Selta je nanela poraz ekipi Zinedina zidana 2:1 i ima lepe izglede da se posle revanša nađe u polufinalu.

Strelci za sastav iz Galicije bili su Iago Aspas i Džoni, a za Real Marselo, čiji je volej kojim je dobro zategao mrežu gola Selte bio i najlepši trenutak utakmice. Ipak, ispostavilo se ne i dovoljan da trgne Ronalda i njegove saigrače.

Selta je povela u 64. minutu posle školski izvedene kontre koju je na kraju završio sjajni Aspas, međutim samo pet minuta kasnije bilo je 1:1.

Brazilac Marselo je unutar kaznenog prostora natrčao na odbijenu loptu i snažno je "zakucao" u gol Selte, pa je tada delovalo kao da Real može da dođe do preokreta. Ipak, Selta je bila ta koja je zadala naredni udarac. Madriđani su skupo platili nešto otvoreniju i rizičniju igru na polovini protivnika koji je to surovo kaznio još jednom kontrom i pogtkom Džonija za konačnih 2:1.

Za goste je sve vreme u igri bio srpski internacionalac i bivši igrač Vojvodine Nemanja Radoja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STEFFoon

    18. januar 2017 | 23:48

    Izvlacili su se u mnogim utakmicama pred sam kraj, nista posebno ne igraju....

  • Marko

    19. januar 2017 | 01:24

    Fan sam reala, ali stvarno losa utakmica.. Mislim da je razlog taj sto su mnogi bili povrijedjeni, i jos se nisu individualno spremili, a i timski.. Bice bolje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA