≫ 

Marko Grujić ide iz Liverpula, zna se i gde bi mogao!

U pitanju je pozajmica...

  • 18

Za karijeru Marka Grujića najbolje rešenje bilo bi mesto gde bi mogao da igra i da usavršava svoj raskošan talenat. Liverpul u ovom trenutku to ne može da mu ponudi, a sedenje na klupi nije opcija.

Zato ljudi u klubu, i sam igrač, imaju "plan B" - pozajmica!

Jasno je da u ovom trenutku postoji veliki broj klubova koji bi oberučke prihvatili bivšeg kapitena Zvezde, a španski mediji navode da je vrlo uporan u toj nameri Betis iz Sevilje.

"Zeleno-beli" su već poslali ponudu Grujiću koju je on voljan da prihvati, navodno je i prihvatio, ali problem se pojavio na relaciji dva kluba.

Naime, Liverpul želi da Betis garantuje mladom fudbaleru veliku minutažu, kao i da preuzme na sebe pun iznos plate koju je Grujić sebi obezbedio potpisom za engleski klub, a koju, pišu Španci, Betis ne može da isprati.

Upravo zbog ovih faktora prelazak srpskog fudbalera je "u magli" i veliko je pitanje hoće li se realizovati do kraja prelaznog roka, međutim sada kada je postalo jasno da Liverpul želi da šalje Grujića na "kaljenje" pitanje je dana kada će se pojaviti još zainteresovanih strana sa idejom da ga vode.

Za španski klub igra srpski fudbaler i bivši kapiten Partizana Darko Brašanac i sigurno je da bi Grujiću prijalo društvo zemljaka u privikavanju na novu sredinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad papic

    19. januar 2017 | 16:53

    Najbolje bi bilo da dodje u zvezdu tu mu Terzic moze obezbediti i minutazu i primanja

  • Kovač

    19. januar 2017 | 16:48

    Toliko o tome. Veliki talenat iz zvezde....

  • ☆☆☆

    19. januar 2017 | 17:34

    Za sve tupavce grobare koji kao podcenjuju Zvezdinog talenta kako kažu,preporučujem da pročitaju sl vest o njihovim nabeđenim igračima Lazaru Markoviću i komičnom Raći Petroviću koje su dizali u nebesa...Ovaj prvi je pozajmljen iz Liverpula i u pozajmnjenom timu nepoželjan..a ovog se slučajno setili da je i on u klubu pa i njega šutnuli...A pominjali ste neke Mesije,Mančestere...A Gruja će uspeti.Nema trenutno mesta jer je mlad a ima iskusnijih na njegovoj poziciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA