≫ 

Zvezdu dugo neko nije ishvalio kao trener Makabija

Letonac je biranim rečima pričao o Beograđanima

  • 28

Košarkaši Crvene zvezde dele lekcije po Evropi gde god se pojave. 

Crveno-beli su u Tel-Avivu potvrdili reputaciju najprijatnijeg iznenađenja sezone drugom pobedom nad Makabijem koja je bila posledica još jedne veoma zrele i odgovorne igre crveno-belih.

>>> Dajte Zvezdu na NBA Ol star! Kad ovo kaže Izraelac, onda je jasno koliko su crveno-beli oduševili Evropu!

Zvezdine pobede nad velikanima više nisu slučajnost, a o tome kako drugi vide igru srpskog predstavnika u Evroligi najbolje svedoče reči trenera Makabija Ainarisa Bagatskisa posle meča.

- Kao što smo i očekivali, bila je ovo tvrda utakmica. Igrali smo protiv, ne želim da kažem dobrog tima, pre bih rekao mudrog i agresivnog tima. Tima koji tačno zna šta želi u svakom trenutku - "sipao" je pohvale Bagatskis na račun Beograđana.

Rekao je i "po koju" o razlozima poraza njegovog tima.

- Bili smo "u igri" od prvog minuta. Prvi put mi se desilo da moj tim ima više indeksnih poena od protivnika, a izgubi utakmicu. Po svim statističkim parametrima bili smo bolji. Uvek kažem da iz dobre odbrane proizilazi kvalitetan napad, međutim postojale su neke loše odluke koje smo imali, ne na kraju, već sredinom četvrte četvrtine, nesporazum među spoljnim igračima kao i skok, izgubljena lopta. Ti trenuci su nam osuzeli pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miro

    20. januar 2017 | 10:59

    Vatreni sam navijač Partizana I prvih 5-6 kola navijao sam za protivnike Zvezde bez obzira ko su, međutim svojim igrama,ponašanjem,zalaganjem trener Radonjic i igrači učinili su da sad navijam u ovim takmičenju za Zvezdu. Uprava i Covic su druga priča,o njima i dalje mislim sve najgore. Grobar zauvek ali respekt sportskom delu kosarkaskog kluba Zvezda

  • Звездa €^®®¥¥£©

    20. januar 2017 | 09:24

    Звезда ДЕЛИ лекције, гробарима ДЕЛЕ лекције. Слично, само се мнооого разликујемо.

  • Lecter

    20. januar 2017 | 10:19

    Auuu ala ih je nahvalio.Odavno nisam video ovoliko pohvala :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA