Vlada Jovanović napustio Partizan, Vujošević ponovo na "mestu zločina"

Jovanović najverovatnije odlazi u Rusiju, očekuje se da najtrofejniji trener u istoriji kluba uskoro bude predstavljen kao novi strateg

  • 3

Partizan i Vlada Jovanović su okončali saradnju. Trofejni trener, koji je u dve sezone vođenja tima iz Humske osvojio dve titule prvaka, dva Kupa Srbije i jedan pehar regionalne lige, okončao je saradnju sa Partizanom u sredu po podne, saznaju "Večernje novosti".

Razlog odlaska bi mogla da bude vrlo unosna ponuda iz Rusije, jer je Jovanović odavno na meti pojedinih ruskih i ukrajinskih klubova.

Rođeni Čačanin  je tako posle samo nekolio dana od osvajanja titule šampiona Srbije napustio klub, o čemu se spekulisalo tokom cele finalne serije plej-ofa, a Dragan Todorić, direktor Partizana demantovao, iako je najavljivao razgovore sa Jovanoviće za tokom nedelje.

Odlaskom Jovanovića mogućnost povratka Duleta Vujoševića na "mesto zločina" ponovo javlja kao vrlo realna, iako je on nedavno takođe demantovao novi mandat na klupi Partizana.

Jovanović je 15 godina proveo u timu iz Humske. Vodio je mlađe kategroije, bio pomoćnik Dušku Vujoševiću u prvom timu, a poslednje dve godine je bio prvi trener srpskog šampiona.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zox populi

    21. jun 2012 | 08:43

    decko je super radio svaka mu cast

  • intimen frizuren

    21. jun 2012 | 14:31

    hvla na svemu cika Jovanovicu,nije bilo lako preuzeti tim posle velikog Duleta i opet praviti rezultate,puno srece i zdravlja u tamo nekom timu

  • CTPAX

    21. jun 2012 | 13:35

    Tako je breee, uzmi dule evro titulu evro titulu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA