≫ 

Federer je moćan kao nekad! Posle pobede sa zadovoljstvom poručio: Volim što uz sladoled i čokoladu mogu da igram tenis! (VIDEO)

Naredni meč će bivši broj jedan igrati protiv Keija Nišikorija

  • 8

Rodžer Federer se vratio u svom punom sjaju, definitivno.

Švajcarski teniser je vrlo lako savladao  Tomaša Berdiha u tri seta 6:2, 6:4, 6.4, u okviru trećeg kola Australijan opena.

Prvi set je Federer dobio za svega 27 minuta, a sa dva rana brejka u preostala dva seta je završio posao protiv desetog nosioca, koji ga nikada pobedio na gren slemovima.

- Ne mogu biti srećniji nego što sam sada. Nisam imao očekivanja, bio sam dobar na treninzima, ali nikad nisam bio "kralj treninga", i nisu mi bili tako važni. Prethodnih dana je ovde bilo malo više borbe, ali večeras sam bio dosta dobar.

Naredni meč će bivši broj jedan igrati protiv Keija Nišikorija.

- Valjda sam spreman. Uvek sam gotivio Keija i njegov stil igre, sjajan je klinac. Sećam se još kad je imao 17 godina, i srećan sam što ću igrati protiv njega i prirediti dobar meč - rekao je Federer, a Džim Kurije je otkrio da mu je Federerova žena rekla da je Rodžer jeo slatikše veče pred meč.

- Da, volim svoj sladoled, i svoju čokoladu... to je moja dijeta. To je sve normalno, volim svoje slatkiše. Ne osećam se uopšte loše zbog toga, drago mi je što uz to mogu i tenis da igram - kroz smeh je završio Federer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • carli

    20. januar 2017 | 22:42

    Zao mi je sto nole nema toliki zar za pobedom kao Roger sto ie vec izgubio motiv a fedex je jajbolji u istoriji a jos u njemu ima zara zq pobjedom

  • Scepan mali

    20. januar 2017 | 17:59

    Kralj nad carevima

  • Putin R.S

    20. januar 2017 | 15:00

    A zasto Englezi ne pisu npr. o Federeru ili Nadalu o mogucem dopingu. Jer sve je to sumnjivo da se obadvojica povrede na nekoliko meseci u otprilike isto vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA