Razočarani Beker otvorio dušu i konačno otkrio istinu: Novače, zbog ovoga sam i otišao od tebe!

Nemac je otvorio dušu i ispričao ono o čemu je dugo ćutao

  • 68

Poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina u 2. kolu Australijan opena razočarao je mnoge njegove navijače, a posebno je pogodio njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera. Nemac je u prvoj izjavi odmah nakon meča istakao da je bio šokiran, dok je u intervjuu za Njujork Tajms nešto kasnije potpuno otvorio dušu.

>>> Pitali su Marija da prokomentariše Novakov poraz, i svojim odgovorom je zaslužio svako poštovanje!

>>> Analiza Telegrafa iz Melburna: PET razloga zbog kojih je Đoković ispao sa Australijan opena! (FOTO)

- Sve vreme je izgledao potpuno nonšalantno na terenu, a to nije Novak kojeg ja poznajem! Više bih voleo da ga vidim kako lomi reket, cepa majicu, čini nešto da pokaže emociju. Nije sramota gubiti mečeve. Dešavali su se porazi od Mareja, Nadala ili Vavrinke u finalu US Opena.

- Od takvih igrača može da se izgubi. Čak i kada Novak igra dobro, može da izgubi. Ali, ne od Denisa Istomina! Đoković nije povređen, vodio je 2:1 u setovima... Sve što se desilo na tom meču je bilo neobično i ne uklapa se u sliku koju imam o Novaku Đokoviću - rekao je Beker.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nemac se posebno osvrnuo na izjavu Đokovića posle osvajanja Rolan Garosa, kada je istakao da mu tenis više nije prioritet. Otkrio je i da je to bio glavni razlog što je prekinuo saradnju sa Srbinom.

- U drugom delu prošle godine Novakovi prioriteti su bili drugačiji i on je to sam priznao. To je za mene bio glavni razlog zašto sam prekinuo saradnju, jer sam osetio da moj posao više nije toliko važan. U meču protiv Istomina video sam kod njega nedostatak volje i želje da se pobedi - zaključio je Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    20. januar 2017 | 17:22

    Pa ovio je ispravno zakljucio.

  • dejan

    20. januar 2017 | 18:13

    Samo jednu stvar sam ocekivao od Novaka da kada bude broj 1 ostavi reket o klin...mada moze i kao broj 2. Hvala ti za sve ako nemas vise volje prekini odmah.

  • Nešo

    20. januar 2017 | 17:51

    U svemu se slazem sa Bekerom . Ocito je da se Novak emotivno ispraznio posle Rolan Garosa i da nije više u teniskim mislima kao pre. Ima tu mnogih jasnih pokazatelja da ih ne nabrajam. Kako bilo Novak je ostavio veliki trag u tenisu i vec sada uašo u legende i top 5 tenisera ikad . Nadam se i zelim mu da osvoji još koji Grand Slam a i ako ne osvoji za mene je nabolji svih vremena .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA