Jokić je rano prestigao Divca, a samo mu malo nedostaje da nadmaši Peđinu magičnu noć! (VIDEO)

Sve je bliži Jokić magičnoj srpskoj granici od 42 poena

  • 0

Već u drugoj NBA sezoni, Nikola Jokić je prestigao veliki broj renomiranih sunarodnika koji su u najjačoj ligi sveta postavljali rekorde, postigavši 35 poena protiv San Antonija.

Pitanje je dana kada će pasti rekord Predraga Stojakovića iz 2006. godine kada je slavni trojkaš ubacio 42 poena Šarlotu, a već mu gleda u leđa Vlade Divac sa 34 poena (11-15 iz igre, 12-16 sa linije penala) iz meča protiv Finiksa 2001. godine, kada su Kingsi pobedili sa 121:117. Na istoj utakmici, Peđa je ubacio 33 poena, a Vlade je dodao 12 skokova i šest asistencija.

>>>Hit izjava Jovića posle Makabija: Nismo mogli da se radujemo u svlačionici, ušao je Dejo! (VIDEO)

>>>Federer branio Đokovića pred novinarima: Nerazumno je da neko očekuje od Novaka tako nešto!

>>>ANALIZA TELEGRAFA IZ MELBURNA: Šta mogu Rafa i Rodžer? Hoće li ''romantični ofanzivac'' zaustaviti Endija?

Što se tiče Peđine magične večeri u dresu Hornetsa, u Ford Centru je ubacio 20 poena za poluvreme, doneo je ekipi pobedu od 94:85, u prelomnim momentima je postigao 11 poena.

U NBA ligi po 30 poena su ubacili Predrag Danilović (Majami) i Vladimir Radmanović (Los Anđeles Klipers, i to u Medison Skver Gardenu protiv Niksa), 29 poena imao je Nenad Krstić 2006. u Netsima. Prate ga Marko Jarić i Darko Miličić sa po 25 poena, Željko Rebrača i Nemanja Bjelica su ubacili po 24, Boban Marjanović 22.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA