Veselin Vujović: Srećan sam što ne igram protiv Hrvatske, previše je tu mojih momaka!

Vujović vezan za susede

  • 0

Legendarni rukometni trener Veselin Vujović, koji sada vodi selekciju Slovenije, razočaran je zbog poraza Hrvata od Nemačke sa 28:21 na Svetskom prvenstvu.

Vujović vodi Sloveniju, a za Indeks je prokomentarisao igru Hrvatske, u kojoj je nedavno vodio ekipu Zagreba, od 2014. do 2016.

- Kad analiziram kako smo igrali protiv Španije, zapitam se imam li pravo komentarisati igru Hrvatske. Naša osnovna greška je što smo mislili da smo ravnopravni, da smo se mogli nositi sa njima. Zalepili su nam poštenu šamarčinu - naveo je Vuković i nastavio:

- Iskreno, drago mi je da igramo s Nemačkom, a ne s Hrvatskom. Utakmica na velikom turniru protiv Hrvatske bila bi za mene vrlo teška. Previše sam traga ostavio u Hrvatskoj. Previše je tu mojih igrača, klinaca koje sam odgojio. Ljudi s kojima sam prijatelj. Ne bih želeo da neki moj gest u žaru borbe neko pogrešno protumači. A znamo kako na ovim prostorima, mnogi jedva čekaju da dočekaju nešto tako - poručio je Vujović.

U osmini finala su sledeći parovi formirani: Francuska - Island, Belorusija - Švedska, Rusija - Slovenija, Nemačka - Katar, Brazil - Španija, Hrvatska - Egipat, Norveška - Makedonija, Mađarska - Danska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA