≫ 

Vesna Čović brutalno isprozivala Grobare, upravu Partizana i Džikića: Kukavice, jaki ste samo u grupi!

Supruga predsednika Zvezde žestoko reagovala na vređanje koje se moglo čuti u duelu Partizana i FMP-a

  • 46

Vesna Čović, supruga Nebojše Čovića, predsednika Crvene zvezde, bila je ponovo na meti navijača Partizana, koji su je tokom meča protiv FMP-a u subotu vređali skandaloznim povicima sa tribina. Meč je nakratko zbog pogrdnih uvreda na njen račun bio i prekinut, a košarkaši FMP-a su napustili teren dok se situacija nije smirila.

Iako do sada nije davala izjave u medijima, Vesna je u intervjuu za Blic reagovala posle brutalnih uvreda u Pioniru i odgovorila žestoko. I navijačima Partizana, upravi kluba i treneru Džikiću. Isprozivala ih je sve, da su se poneli kukavički.

- Ne dotiče me pogrdno skandiranje navijača Partizana i ne plašim ih se. Imala sam nekoliko bliskih susreta sa navijačima Partizana koji su mi, uvek kada su u grupi, dobacivali i pretili, a kada ih upitam zašto to rade, oni počnu da se izvinjavaju. Jaki su samo kada su u grupi - poručila je Vesna, a zatim uporedila navijače Zvezde sa Partizanovim, a takođe je isprozivala i upravu crno-belih.

- Problem je što znam mnogo više o organizaciji kluba nego svi zajedno iz Partizanove uprave. Njihovo vređanje je odraz nemoći i njihovog vaspitanja. Kukavički je vređati supruge, maje i bake.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Istakla je i da je razočarana što Aleksandar Džikić nije reagovao na uvredljive povike i rekla je da se pretvara u novog Duška Vujoševića.

- Džikić me je dodatno iznervirao i razočarao jer se nijednom rečju nije ogradio od takvih skandiranja. Podlegao je pritisku, postaje novi Dule Vujošević, a zna se u prošlosti kako su ljudi iz Partizana gepekovali i tukli sudije - poručila je Vesna Čović.

Pogledajte i kako je izgledao prekid meča između Partizana i FMP-a, što je i izazvalo ovakvu reakciju Vesne Ćović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xman

    22. januar 2017 | 23:48

    Besna

  • Fredi Merkjuri

    22. januar 2017 | 23:45

    Valjda ce mi neki i ovjaviti. Smesno, isceniran dogadjaj, a slag na tortu je ova izjava. Planski su izasli iz pionira, sta su sve pevali kosarkasima Partizana, i trenerima(ti urbani i duhoviti navijaci!?!!?kako kaze). I ja se pitam, otkud sad pominje navijace zvezde, zar ne bi trebala navijace FMP-a? Mada ti to sve dodje na isto.

  • tdi

    23. januar 2017 | 00:12

    Nisam pristalica vređanja bilo koga sa tribina ali nisam čuo da je neko iz onoga što sada nazivaju Crvenom Zvezdom osudio vređanje Mačvana . Džikića Pavlovića ... Nisam čuo ni izvinjenje ni Dulu Vujoševiću kada su ga gađali životinjskim iznutricama tačnije svinjskim bubrezima . Nije bilo čak ni kazne za zvezdine navijače jer je bila kup utakmica u Nišu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA