Besni trener Golden Stejta otkrio zašto Jokić nema šanse da ide na Ol Star: Ovo je sprdnja!

Trener nekadašnjeg NBA šampiona iznerviran načinom kako su glasali igrači lige za učesnike na Ol staru

  • 7

Srpski centar Nikola Jokić koji je najveće otkrovenje sezone u NBA nije uspeo glasovima navijača da se izbori za Ol star utakmicu 19. februara u Nju Orleansu.

>>> Džordan umalo slomio ruku Jokiću: Srbin ubio u pojam najboljeg centra Amerike i jedino je ovako mogao da ga zaustavi (VIDEO)

Ostala mu je samo nada da će ga glasovi trenera NBA timova i igrača odvesti tamo. Glasove za dodatne igrače timova daće Greg Popović (San Antonio), Stiv Ker (Golden Stejt), Rik Karlajl (Dalas), Majk D'Antoni (Hjuston), Dok Rivers (LA Klipers), Luk Volton (LA Lejkers), Dejvid Fizdejl (Memfis), Tom Tibodo (Minesota), Alvin Džentri (Nju Orleans), Bili Donovan (Oklahoma siti), Erl Votson(Feniks), Teri Stots (Portland), Dejv Jerger (Sakramento) i Kvin Snajder (Juta).

Kad se treneri pitaju možda Jokić ia i šanse, a li što se tiče igrača, male su šanse da će neko uvrstiti Jokića jer je iz Srbije.

Međutim, trener eks šampiona NBA lige Golden Stejta, Stiv Ker prilično je besan na način kojim su glasali igrači. Sudeći prema njegovim rečima šanse da Jokić zaigra na Ol staru su minimalne.

- Evo, sad sam, predajući moje glasove za Ol-star, pogledao detaljno kako su igrači glasali za učesnike tog meča. Veoma sam razočaran. Veoma. Sami su tražili da im se dozvoli da se i oni, a ne samo publika, pitaju ko treba da igra na toj utakmici i šta se onda desi?

- Napravili su ruglo od toga. Nemam pojma čemu sve to vodi. Evo, otprilike 50 igrača je dobilo glasove koje nemaju veze sa mozgom (nisu igrali ni sekund ove sezone. Neki na predsedničkim izborima dopišu ime drugara na glasački listić i to mogu da razumem, ali ako ćemo na to da svodimo ovo glasanje za Ol-star... Ne znam. Mislim, ako već date pravo igračima da se izjasne, mislim da bi trebalo da to shvate ozbiljnije - rekao je Ker.

Foto: Youtube.com/NBA Foto: Youtube.com/NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    24. januar 2017 | 11:10

    Ma zabole ga za OL- star. Vazno je da on zna ko je i sta je.

  • momazver

    24. januar 2017 | 11:53

    Ma nema veze.Grebaće im on kevu SVIMA u OZBILJNIM i VAŽNIM utakmicama.Ovo je i onako šou za masu,zagrebancija.

  • џошуа

    24. januar 2017 | 10:57

    И мене чуди. Чудо од детета. Првокласан играч.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA