Jokića su novinari pitali da prepozna legendu, a on ih je do suza nasmejao reakcijom (VIDEO)

Jokić uvek u centru pažnje u Denveru

  • 0

Nikola Jokić odavno se odomaćio u Denveru zahvaljujući pristupačnosti, smislu za humor i pre svega partijama. Sa novinarima se dobro zabavlja, a oni su rešili da ga iznenade jednom pitalicom.

Posle uobičajenih pitanja koja se tiču igre, nakon nove sjajne partije "Džokera", jedan reporter dao je telefon bivšem igraču Mega Leksa uz molbu da prepozna jednu osobu.

>>>Delije u rekordnom roku razgrabile karte za PAO! (FOTO)

>>>Najluđi tiket hrabrog Delije: Uložio 30.000 na pobedu protiv Baskonije, pogledajte koliko je zaradio! (FOTO)

>>>Olga Danilović u suzama i kolicima završila meč, teška povreda raspršila snove u Melburnu (FOTO)

- Ne, ne, nisam to ja... - rekao je novinar unapred, a onda mu je otkrio da je u pitanju legendarni Kris Marlou, spiker Denvera koji obožava Jokića i koristi svaku priliku da ga hvali. Bivši je odbojkaš i novinar NBC, osvajač je i Olimpijskih igara 1984, bavio se i odbojkom na pesku, zabeležio je i pojavljivanje u filmu "Rounders" sa Metom Dejmonom i Džonom Malkovičem.

- O Bože... Promenio se, mogu to da primetim - rekao je Jokić uz šokirani izraz lica koji je do suza nasmejao prisutne. Koliko Marlou voli Džokera, možete videti i na njegovom Tviteru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA