Ništa bez Dekija i Pantele: Krenuli su u tunel posle Zvezdinih igrača, ali u svlačionicu nisu mogli! (VIDEO)

Zvezdine fudbalske legende ispratile su veliku pobedu košarkaša nad grčkom ekipom

  • 4
Foto: aba-liga.com/Crvena zvezda Mts Foto: aba-liga.com/Crvena zvezda Mts

Sedma pobeda u nizu Crvene zvezde ušla je u anale Evrolige! Crveno-beli su posle velike borbe i svega 48 sati nakon pobede u Španiji nad Baskonijom uspeli da savladaju Panatinaikos u 20. kolu elitnog takmičenja.

Grčka ekipa je uspela da povede u trećoj četvrtini, ali je Milko Bjelica, koji je meč završio sa pet poena, bio jako zadovoljan kako je ekipa odgovorila.

- Fenomenalna utakmica za nas. Posle prve ubedljive prednosti malo smo pali, dozvoli da vrate i povedu. Međutim, mislim da smo dobro odgovorili na njihov napad. Dosta su pogodili šuteva, Gabrijel i bekovi, što nije baš uobičajeno, i bilo je teško igrati protiv njih. Na kraju smo odigrali fenomenalno, i u samoj završnici - rekao je Bjelica, osvrnuvši se potom na pobednički niz.

- Niko nije očekivao ovakvu seriju, pa čak ni mi. Mi ne razmišljamo toliko o tome, već iz utakmice u utakmicu. Dajemo sve od sebe i rezultat dolazi. Nadam se da ćemo imati još pobeda jer nam je to presudno za Top 8, to nam je cilj. Fenomenalna publika, i sjajan ambijent i sigurno je i Panatinaikosu bilo teško da igra - rekao nam je Bjelica.

Primetili smo da su na poluvremenu za igračima u tunel ušle Zvezdine fudbalske legende, Dejan Stanković i Marko Pantelić.

- Ne, kod nas u svlačionicu ne sme da uđe niko sem trenera, tako će verovatno biti i do kraja sezone.

Bilo je komentara navijača posle pobede - na čemu su ovi igrači?

- Na hlebu i vodi - kroz smeh je rekao Bjelica, i onda zaključio:

- Stvarno, cela ekipa je umorna, neverovatan je ritam. Putovanje iz Španije je bilo zaista teško, i mislim da uz odličan rad našeg kondicionog trenera i trenera Radonjića smo se fenomenalno oporavili, i da su svi igrači bili sto posto spremni za ovaj meč.

(J.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA