≫ 

EKSKLUZIVNO: Partizan pregovara sa bivšim reprezentativcem Portugalije! (VIDEO)

Crno-beli ponovo uspostavili kontakt sa Gonsalom Brandaom, koga su želeli i 2015. godine

  • 11

Partizan je u ozbiljnim pregovorima sa bivšim reprezentativcem Portugalije, Gonsalom Brandaom ekskluzivno saznaje Telegraf. Brandao je trenutno fudbaler i kapiten portugalskog Belenenseša!

Nakon propalih pregovora sa Nikolom Vujadinovićem, crno-beli su se okrenuli drugoj opciji na poziciji centralnog defanzivca.

>>> Nikolić otkrio zašto je Vujadinović izabrao Osasunu, a ne Partizan: Posle treninga me sačekala poruka...

Brandao je rođen 9. oktrobra 1986. godine i igra na poziciji štopera. Visok je 187 cm i težak 84 kg, a bolje se služi levom nogom. Tokom karijere je promenio mnogo klubova.

Ponikao je u Belenensešu, zatim je usledila selidba u Čarlton, Sijenu, Parmu, Ćesenu, rumunski Kluž.. često je išao i na pozajmice, a pre tri godine se ponovo vratio u Belenenseš, gde je tokom prethodne tri sezone među najstandardnijim igračima.

On je prošao i sve kategorije reprezentacije Portugalije, a dva nastupa je upisao i u A selekciji, na prijateljskim utakmicama protiv Estonije i Južne Afrike 2009. godine. Pozivan je da bude u timu na još tri utakmice, ali nije ulazio u igru sa klupe.

Partizan je želeo Brandaa i na leto 2015. godine, a videćemo da li će ovoga puta pregovori uspeti.

Pogledajte neke od njegovih poteza i šta navijači Partizana mogu da očekuju od njega:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JN

    27. januar 2017 | 16:07

    Brandao bi bio odlicno pojacanje! Igrac koji poseduje odlicnu tehniku za stopera, postavlja se besprekorno u igri, brzinu ima i pri tom bas ono sto nam treba, levonog. Ko ga je gledao zna o cemu pricam. Kapiten ekipe koja je cetvrta u Portugalu, bio je u toj reprezentaciji,to mnogo govori o njemu. Godinama je bio u Italiji, cak jedno vreme i u Juventusu,na nekoj turneji,a zna se da Calcio ima sjajne stopere,to treba da govori o njemu dosta. Ako ga klub dovede,mislim da tehnicki bolji stoper na ovim prostorima skoro nije igrao. Ali on je pod ugovorom sa Belenensesom,kao sto rekoh kapiten, ne znam koliko je realno.

  • sever

    27. januar 2017 | 20:54

    Svaka cast Ilijevu na skautingu, koji je doveo Evertona, Leonarda, Djurdjevica...za razliku od crnogorskih bandita koji su ukopali Zvezdu sa Mouceom, Fibelom, LeTalekom....

  • Dousnik

    27. januar 2017 | 16:15

    Cuo sam i Ledesma iz Lacija sto igra sada u Ternani da dolazi u Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA