FRKA U PARTIZANU! Radnici zapretili: Dajte plate ili idemo u štrajk!

Sindikat Partizana zahteva da se zaposlenima u klubu i Teleoptiku isplate zarade kako bi mogli normalno da žive

  • 24

Fudbalski klub Partizan potresa novi problem. Sindikalna organizacija zapretila je upravi da će početi sa štrajkom, ako im se ne isplate zarade.

Nezavisni sindikat Partizana koji predvodi predsednik Miroslav Bogdanović najavio je obustavu rada, prenosi Sportski žurnal.

- Zahtevamo da zaposlenima u što kraćem roku isplatite zaostale zarade i da nas pismenim putem obavestite o dinamici isplate” piše u pismu upućenom rukovodstvu FK Partizan.

Sindikalna organizacija pojasnila je u kakvom problemu su radnici zaposleni u SC Teleoptik zbog kašnjenja plata, apostrofirajući lančane nedaće počev od nemogućnosti kupovine markice za prevoz, plaćanja kredita, ulaženja u nedozvoljeni minus, plaćanja kamata i tako dalje..

Direktor Partizana Miloš Vazura obećao je rešenje problema.

- Neće biti nikakvog štrajka jer ćemo problem rešiti. Zarade kasne zbog zaostatka isplata, koje je napravila uprava iz 2014. godine. Rešićemo problem unutar kuće vrlo brzo - rekao je Vazura a prenosi Žurnal.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    30. januar 2017 | 21:32

    Ovi kad nemaju sta da kazu, kad izbije neki problem samo kazu to je od stare uprave... Pa sinovi jeste vi normalni, kako vas nije sramota?

  • MM

    30. januar 2017 | 21:55

    Ma sve svaljujete na drugu upravu i tako u krug, jedino normalno resenje je privatizacija, pa nisu englezi spanci francuzi pa sada i italijani ludi ,samo mi necemo da se privatizujemo

  • Milos.....P.F.C

    30. januar 2017 | 21:32

    Lazovi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA