≫ 

Kvota na Zvezdu se promenila preko noći: Ozbiljan novac može da se zaradi tokom meča sa Efesom

Dobro smo pregledali Meridianove kvote, svašta zanimljivo može da se odigra

  • 9

Kao što je poznato, košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.45 minuta igraju možda i najvažniji meč u grupnoj fazi Evrolige! Protivnik je Anadolu Efes i eventualan pobeda u Pioniru za ''četiri koraka'' bi crveno-bele približila TOP 8.

Sigurno je da će ova beogradska dvorana biti krcata i da će široki auditorijum biti pored TV ekrana i gledati ovaj meč.  Meč u kom je Zvezda favorit, sudeći po kvoti koju je kladionica izbacila.

Tako kladionica Meridian na pobedu crveno-belih daje kvotu 1,39 (juče je bila 1.45), dok je na trijumf turskog tima 2.86. I ne samo to.

>>> Specijal: Zvezda - Efes

Odlična kvota je i na ubedljiviji trijumf Zvezde. Za pobedu 10 ili više poena razlike kvota je 2.60. S druge strane, na Efes je neverovatnih 7.00. Podsetimo, turski tim je na svom terenu slavio +21 i u prošlom kolu u Moskvi je imao šut za produžetak protiv CSKA.

Ukoliko verujete Simonoviću, Dženkinsu i ekipi, to poverenej možete da iskoristite i odigrate da će crveno-beli ubaciti prvu trojku na meču.

Ako je to Kuzmić, onda nema potrebe da čekate sa uplatom da će Zvezdin centar obezbediti prvi napad za svoj tim (1.85). Možda i ubaciti prve poene na meču (1.80).

Nema sumnje da će mnogi navijači Zvezde na ovom meču pokušati i da ''zarade neku kintu'' i za naredni duel, možda i za neko gostovanje.

Baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roko

    3. februar 2017 | 12:04

    Smanjite dozivljaj

  • Делија са Космета

    3. februar 2017 | 11:55

    Јел се мени чини или и ови имају ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ у грбу?!

  • Dodson

    3. februar 2017 | 19:20

    Stone objavljujete komentare u kojima nema uvrede ni sekunde. Da treba odigrati 2 na Efes i cao. Sta tu ima Lose pa kladim se 99%delija da znaju da pobjedjuje Efes svi bi odigrali dvicu. Ali administrator ce pustit komentar gdje se psuje sve zivo i Partizan to se ne izostavlja. Dvicu večeras idemo Efes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA