≫ 

MISLIO SAM DA ME DELIJE NEĆE PREPOZNATI: Vujović otkrio ko ga je pozvao na meč sa Efesom i kako su ga dirnule ovacije! (VIDEO)

Slavni rukometni trener govorio za Telegraf nedugo posle srdačne dobrodošlice u "Pioniru"

  • 14

Veselin Vujović je zlatno ime ne samo srpskog, nego svetskog rukometa. Legendarni član čuvene generacije Metaloplastike odavno je zavredio poštovanje javnosti, a kada se pojavio u dvorani "Aleksandar Nikolić" pred duel Crvene zvezde i Efesa u okviru 21. kola Evrolige, tribine su jasno stavile do znanja ovacijama da "i ovi mlađi" vrlo jasno znaju ko je Veselin Vujović.

>>> Srpski doktor rukometa: Vujovićev kratak ali SAVRŠEN govor na tajm-autu posle kog su pali Hrvati (VIDEO)

Selektor Slovenije je prošlog vikenda slavio svetsku bronzu, prvu medalju koju su Slovenci ikad osvojili. Otkud sada u "Pioniru", pitali smo ga.

- Prvo me zvao Deki Radonjić, pa posle Neša Ilić. Želeo sam da vidim Zvezdu, jer ovo što radi je fenomenalno - rekao je za Telegraf Vujović, koji nije očekivao da će tako srdačno biti pozdravljen od strane navijača.

- Ja sam mislio da su me zaboravili, da me možda neće ni prepoznati. Ali sam neverovatno iznenađen, i emocije su proradile. Počastvovan sam - dodao je Vuja.

Jesu li se slegli utisci posle svega što se dogodilo na Svetskom prvenstvu?

- Nekako mi se čini da su svi oko više oduševljeni nego ja. Ovo je ogromna stvar za rukomet, za Sloveniju, za njihov sport, i drago mi da sam deo toga, da sam malo pomogao da dođu do svetske medalje.

 Nekako se dogodilo da ljubitelji rukometa u Srbiji dugo nisu videli nešto lepo. Vi ste sa klubom u Hrvatskoj napravili nešto lepo, sad sa reprezenacijom Slovenije...

- Možda će doći neko vreme da opet dođem tu, da opet "Pionir" bude pun kao nekad, protiv Francuske koji su svetski prvaci. Idu vremena, valjda idu bolja vremena.

Da li biste u tim lepšim danima voleli da baš to bude sa Srbijom?

- Naravno, punog srca - kroz osmeh je završio Veselin Vujović.

Pogledaje njegovu izjavu za Telegraf.

>>> Kako smo dozvolili da Vujoviću veći izazov bude klupa Hrvatske umesto Srbije?

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA