Duško Tošić posle izliva besa poslao poruku zbog koje će Van Persija biti sramota (FOTO)

Tošić se brzo smirio, pa poslao šmekersku poruku

  • 20

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić oglasio se posle incidenta koji je imao sa Robinom van Persijem, koji ga je isprovocirao u derbiju Istanbula.

Tošić je u Kupu Turske protiv Fenerbahčea dobio direktan crveni karton u prvom poluvremenu pošto ga je Holanđanin udario i zatim pokušao da iscenira sopstvenu povredu, bilo je zatim čarki koje naš reprezentativac nije mogao da istrpi.

>>>Karleuša je upravo objavila "iznervirani" selfi posle okršaja između Tošića i Van Persija (FOTO) (VIDEO)

>>>TOŠIĆ POLUDEO: Srbin hteo da bije Van Persija, saigrači ga bacali na zemlju (VIDEO)

>>>JK raznela Turke: Objavila snimak sa stadiona posle haosa između Tošića i Van Persija, ima samo jednu reč za njih (VIDEO)

Posle svega, Tošić se obratio javnosti slikovito, uz kolaž fotografija na kojima se vidi sramotno ponašanje Holanđanina i adekvatan komentar.

- Fanovi, saigrači, zaposleni u klubu, veoma mi je žao zbog svega što se dogodilo večeras. Bio je to potez kakav iskusan igrač poput mene ne bi smeo da napravi. Izvinjavam se svima, poštujem Van Persijevu karijeru, nema dileme da je veliki sportista, ali sam danas bio iznenađen njegovim ponašanjem i provokacijama kojima je pribegao. Nadam se da mi opraštate i da ćete biti uz mene, najveći je Bešiktaš - poručio je Tošić, kog su fanovi masovno podržali.

A photo posted by Dusko Tosic (@duskotosic) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DAN

    6. februar 2017 | 10:39

    Bravo momčino ! -civilizacijski i kulturni odgovor ! - Stoka bi se stidela kad bi imala obraz i karakter ! - Sli nažalost nema !?

  • TeDaNiUs

    6. februar 2017 | 09:02

    Bravo!

  • Avga

    6. februar 2017 | 08:56

    Bravo Dusko, svi koji su gledali utakmicu videli su sta je bilo, iskusan je da zna na koga da "udari" da bi olaksao ekipi, da je bilo do kraja 11 na 11 rezultat bi bio skroz drugaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA