≫ 

Zvezda primila 2 gola za 3 minuta, Milijaš pogađao iz slobodnjaka (VIDEO)

Crveno-beli odigrali 3:3 sa Volgarom

  • 6

Izgledalo je kao da će biti pobeda za kraj, ali je Crvena zvezda za tri minuta u finišu primila dva gola od Volgara - 3:3 (1:0).

Crveno-beli su vodili 3:1 sve do 87. minuta, da bi ih trenutak dekoncentracije koštao perfektnog niza na Kipru.

Strelci za crveno-bele bili su Andrija Luković u 17. iz penala, Predrag Sikimić u 56. i Nenad Milijaš u 74. minutu. Dva gola za goste je postigao Zabikin (67. i 87. minut), dok ime fudbalera koji je pogodio za 3:3 nije poznato. U pitanju je rezervista Volgara.

Iako su igrali praktično u rezervnom sastavu, crveno-beli su bolje izgledlai na terenu. Već u 17. minutu srpski šampion je poveo golom Andrije Lukovića sa bele tačke, a priliku za gol u prvih 45 minuta imao je i Milan Pavkov.

Upravo je on u drugom delu prepustio mesto Sikimiću koji je već u 54. kaznio Ruse. Sjajno ga je pronašao Andrija Luković iz slobodnjaka, a ovaj majstorski doveo Zvezdu u vođstvo od 2:0. Uspeo je Volgar da se trgne i unese neizvesnost u ovaj meč sve do 74. minuta i momenta kada je Milijaš namesto loptu na 25 metara. Odbrane od ovog prijektila nije bilo.

I kada se očekivao lagan kraj, desilo se ono najgore za crveno-bele...

Zvezda je meč počela u sastavu Supić, Milošević, Rendulić, Račić, Srnić, Poletanović, An. Luković, Adžić, Milić, Vujaklija i Pavkov. Srnić je igrao na poziciji desnog beka, a Račić je pokrivao mesto štopera.

Šansu u drugom delu dobili su Stanković, Senić, Milijaš, Ilić, Romanić, Sikimić i Vučićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kk Idea Cro

    11. februar 2017 | 19:17

    Haha,nema naprednih sudija,nema penala,nema pobede

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA