≫ 

Ovde se stvaraju novi srpski atletski šampioni: Blizu 1.000 dece krenulo stopama Ivane Španović, Dragutina Topića, Mihaila Dudaša... (VIDEO)

Divan prizor iz nove atletske hale tokom prvog nacionalnog prvenstva za mlađe i starije pionire

  • 3

Nova atletska dvorana u Beogradu u subotu je bila mesto prvog zvaničnog prvenstva Srbije za starije pionire i pionirke. 

U nedelju će i mlađi pioniri na zaletišta, a sve zajedno tokom vikenda, dvoranom koja polako postaje jedan od simbola nove ere srpske atletike, prodefilovaće blizu 1.000 takmičara među kojima se krije neka nova Ivana Španović, neki novi Asmir Kolašinac, Mihail Dudaš, Dragutin Topić...

>>> Amela Terzić je nova državna rekorderka na 800 metara!

Gledati naše atletske nade kako se takmiče u domaćoj konkurenciji pod krovom jedne hale, što je do pre godinu dana bila misaona imenica, je nešto čime bi svaki atletski radnik i svaki takmičar trebalo da budu ponosni.

- Napokon smo dobili atletsku dvoranu o kojoj su generacije maštale: da imamo ovakav predivan objekat. Ovde su odlični rezultati već postignuti. Prošle nedelje smo imali novi nacionalni rekord na 400 metara, novi rekord na 800 metara... - rekao je za Telegraf jedan od direktora takmičenja Zvonko Lozančić.

>>> Tamara Salaški nikad brža, pao je rekord iz 1997!

On se i zahvalio Atletskom savezu Srbije, Ministarstvu omladine i Sporta i vojsci Srbije bez kojih bi izgradnja ove hale bila nezamisliva i najavio nova dešavanja tokom februara i marta na istom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    12. februar 2017 | 08:58

    Drzavo,ne zaboravi da ima dece koja su talentovana i zeljna da treniraju i u unutrasnjosti Srbije.Ali,nazalost,nemaju mogucnosti iz razloga sto nemaju hale.Potrudite se malo da i nasa deca imaju mogucnosti kao i vasa,ako ne bas toliko makar polovinu od toga.Nije Srbija samo Beograd.

  • SASA ALEX

    12. februar 2017 | 04:20

    Ma koga to zanima,ljudi gledaju parove....idole ajfon,ferari,oro,maca diskrecija....

  • Sloboodan

    13. februar 2017 | 06:30

    Sta je sa halom u cupriji u kojoj treba da se presrli staza I oprema iz dvorane sa evr.prvenstva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA