Barsin fudbaler je jedva i ovo izgovorio posle debakla od Pari Sen Žermena

Serhio Buskets u dve rečenice objasnio razlog ubedljivog poraza

  • 1

Fudbaleri Pari Sen Žermena pregazili su Barselonu 4:0 (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i naneli Kataloncima jedan od najtežih poraza u istoriji.

Golovima Anhela Di Marije (dva), Julijana Drakslera i Edinsona Kavanija Parižani su skoro izvesno prošli u četvrtfinale, a Barselona će ovaj meč pamtiti po tome što je izjednačen najveći poraz u istoriji kluba na evro sceni. Prethodno, istim rezultatom savladani su od Milana u finalu Lige šampiona 1994. godine u Atini.

- PSŽ je bio bolji od nas. Jednostavno, igrali su bolje, a nadmudrili su nas i u taktičkom smislu - izjavio je Serhio Buskets posle teškog poraza njegove ekipe.

>>> Kad Barselonu napuniš sa četiri gola, moraš ovako da slaviš u svlačionici (VIDEO)

Revanš se igra 8. marta u Barseloni, ali teško je poverovati da bi katalonski klub mogao da bude prvi klub u istioriji Lige šampiona koji će nadoknaditi ovoliki zaostatak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    15. februar 2017 | 10:08

    Pa za vase obavestenje, gubili su taodje sa 4-0 u Minhenu i 0-3 u Barceloni, znaci sa 7-0 ukupno u dvomecu od Bayerna u sezoni 13/14 ako se ne varam ili pak 12/13 jedna od te dve sigurno...Nisu stigli ni tada Haikensovu masineriju, nece ni sada stici PSG, ovaj dvomec je bio gotov u 70min, kada je pao 4ti gol...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA