Jokić otkrio Amerikancima kako mu je bilo dok su bombardovali Srbiju, a onda im je poslao jaku poruku! (FOTO)

Jokić je otvoreno rekao Amerikancima kako je bilo 1999.

  • 21

Nikola Jokić bio je sagovornik popularnog američkog medija "Bleacher report", za koji je otkrio mnogo toga zanimljivog.

- Svi nastavnici u osnovnoj školi su me voleli, uvek sam išao okolo i zbijao šale, bio sam viši od mnogih, ali i deblji. Voleo sam matematiku, istoriju, ali nisam fizičke aktivnosti, nisam mogao u srednjoj školi jedan sklek da uradim. Nedostaje mi dom, otišao bih sada. Treće sam dete i malo sam bliži roditeljima nego moja braća - rekao je Jokić za Bleacher report, koji živi sa braćom Strahinjom i Nemanjom.

Amerikanci su saznali i da Strahinja udara stolice kada ne ide sve kako treba na terenu, a kada otac dođe u enver, niko ne želi da sedi pored njega koliko viče.

>>>Svi srpski treneri su rekli "Ma kakav Jokić u NBA, vratiće se on brzo" Samo je JEDAN čovek znao da će uspeti i objasnio je zašto! (VIDEO)

>>>Jokić uz rame Čemberlenu: Denver otkrio nešto na čemu će Nikoli zavideti Kobi, Lebron i ostale NBA vedete!

>>>Novo veliko priznanje za Jokića: NBA pozvala Srbina da učestvuje na omiljenoj Ol star večeri!

- Kada se moja karijera završi, vratiću se u Sombor, tu je superusporeno sve, ne moraš da ideš nigde daleko, sve je tu. Imam kanal, prirodu, mogu naći mir van grada. Volim da živim negde gde mogu da se vozim bez navigacije. Nema mesta kao što je dom? Tako nekako - dodao je Jokić, a neizbena je bila priča o bombardovanju.

- Sećam se sirena, skloništa, isključivanja svetla. Praktično smo živeli u mraku. U 9 uveče su se gasila svetla - naveo je Jokić, koji ima dobar odnos sa svima sa prostora bivše SFRJ.

- Mnogi momci sa kojima sam u NBA se zapravo ni ne sećaju rata. Ima li mržnje među nama? Ne. Igrači se ne mrze, mislim da se ni ni u zemljama ne mrze. To je rat, ništa između ljudi - zaključio je Jokić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA