≫ 

Nije samo Mažić bio na meti fudbalera Bajerna: Alonso se uneo u facu njegovom pomoćniku (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna pokazali veliku nervozu tokom duela sa Arsenalom

  • 4


Bayern Hand Ball Penalty Not Awarded HD... by taftadarka2016

Fudbaleri Bajerna u više navrata su se bunili na glavnog arbitra Milorada Mažića i njegove pomoćnike tokom duela sa Arsenalom. Na kraju su pobedili sa 5:1, pa sasvim sigurno neće mnogo razmišljati o sudijama, ali dok je rezultat još bio neizvestan bili su veoma nervozni.

>>> Svirao penal Arsenalu, ne i Bajernu: Zbog ove ruke su Nemci besni na Mažića! (FOTO)

Iako je Mažić opravdano dosudio penal za Arsenal u 30. minutu meča, svi fudbaleri Bajerna su ga okružili i bunili su se zbog te odluke. Kasnije su i oni tražili penal kada je lopta pogodila Belerina u ruku posle centaršuta Alabe, ali je Mažić procenio da nije bilo kaznenog udarca.

Slično je bilo i u 62. minutu, kada je Kiran Gibs igrao rukom posle šuta Robena. Međutim, ni tada se nije čula pištaljka srpskog arbitra, ali ovoga puta nakon toga nije on bio meta protesta, već njegov pomoćnik Milovan Ristić, koji takođe ništa nije signalizirao.

Roben i Alonso su bili najglasniji i čak su se i faktički uneli Ristiću u lice tokom negodovanja zbog toga što nije signalizirao igranje rukom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • džordž

    16. februar 2017 | 00:36

    loše suđenje..

  • Zika

    16. februar 2017 | 10:12

    Mislim da su sve odluke Maziceve bile u granicama pravila fudbalske igre. Dobro je sudio. Za ovu situaciju iz drugog poluvremena ko ima oci shvatice da je lopta udarila igraca Arsenala u koleno a ne u ruku ! Pogledajte malo detaljnije. Bravo Mazicu.

  • Dugi

    16. februar 2017 | 09:22

    Жале се на Мажића,а ликови развалили Арсенал и јадног Венгера

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA