1

OPŠTA TUČA NA TERENU: Rikardinjo dao 2 fenomenalna gola, a ubrzo je počela makljaža među igračima! (VIDEO)

Velika nervoza i nemile scene viđene su na najvećem svetskom derbiju u futsalu

Rikardinjo, tuča, Inter Movistar - Mursija
Printskrin: Youtube/futsal ft

Najveći derbi u futsalu koji se može zamisliti odigran je u Španiji u duelu Inter Movistara i Mursije, a obeležili su ga pobeda Intera od 6:4, sjajni golovi Portugalca Rikardinja, najboljeg igrača sveta, ali i opšta tuča koja se u jednom momentu dogodila na terenu.

Svaki dvoboj najvećih rivala u futsalu nosi i veliki naboj i tenziju. A to je posebno bio slučaj u ovom, koji je nosio epitet meča godine. Vernice su prevazilazile granice a na kraju je sve puklop pri rezultatu 5:4 za Inter, kada je iterov igrač Riviljos pokušao sa zemlje da spreči protivnika Aleksa da izvede aut na brzinu.

Ovaj ga je odgurnuo, da bi on sa zemlje pokušao da ga saplete, nakon čega je uletela i klupa Mursije i Riviljos je ponovo bio na zemlji, ovoga puta nokautiran i od igrača i od trenera Mursije.

Usledila je opšta gužva i koškanje u kome se nije znalo ko koga udara, a na kraju su u Mursiji isključeni Riviljos, Mateus i Duda, a kod Intera kapiten Karlos Ortiz i Velasko. U gužvu se u jednom trenutku umešao i Rikardinjo, koji je pokušavao da primiri najratobornije, međutim nije bio preterano uspešan.

Daleko uspešniji bio je u onome u čemu je najbolji na svetu. Pokazao je magiju i na derbiju, pošto je sa dva sjajna gola doneo Interu prednost i tako pojačao nervozu kod igrača Mursije, koja je kasnije eskalirala u veliki sukob.

Pogledajte i golove sa utakmice.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Futsal, Inter Movistar, Rikardinjo, Tuča, Tuča na terenu
Popularni komentari
  • S
    StefaNNN

    Baca se ko riba na suvom..

foto dana

video dana