≫ 

MAESTRALNI JOKIĆ: Iz zezanja do dabl-dabl učinka na All Staru! (VIDEO)

Naš reprezentativac je znao kako da se istakne na meču "zvezda u usponu" u Nju Orleansu

  • 14
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

"Idemo na All Star da se dobro zabavimo", rekao je Nikola Jokić pred početak jedinstvenog NBA vikenda - i upravo je to i radio na meču "zvezda u usponu".

Srpski reprezentativac imao je dabl-dabl učinak u pobedi selekcije Sveta protiv igrača SAD 150:141 - za 21 minut na terenu, upisao je 12 poena i 11 skokova. Uz to je imao i osam asistencija, pa je malo falilo da zabeleži tripl-dabl.

>>> ŠOU PRED OL-STAR: Jokić maltretira Porcingisa i na treningu! (VIDEO)

Prema viđenom na meču u Nju Orelansu, Jokić je imao slobodu da se dohvati pozicije sa koje je i počeo da se bavi košarkom - plejmejker.  To su primetili i komentatori, pa su u kratkom dijalogu tokom prenosa primetili:

- Denver bi trebalo do kraja sezone da igra Jokića na pleju.

- I ja mislim, sviđa mi se kako to radi.

Jedan od najboljih poteza jeste i nonšalantna asistencija za Kristapsa Porcingisa.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Evo i svih Jokićevih poteza sa sinoćne utakmice:

>>> Bili smo u Somboru i saznali kako se kalio Jokić: Nije pokazivao volju, braća su bila veći talenti, a onda... (VIDEO)

Srpski košarkaš će biti i deo subotnjeg programa, u okviru izazovu veština. Na programu Sport kluba 1 to možete pratiti od 2 sata posle ponoći.

Inače, na meču je bio najefikasniji njegov saigrač iz Nagetsa iz Denvera - Džamal Marej je bio MVP sa 26 poena (šut za tri 9/14) i 11 asistencija. Istakli su se i Badi Hild sa 28 poena i Porcingis sa 24. Hrvatski košarkaš Dario Šarić je takođe bio dosta dobar, za 26 minuta na parketu postigao je 17 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

U ekipi sačinjenih od američkih košarkaša najbilji je bio Šarlotov Frenk Kaminski sa 27 poena, 22 je dodao Karl Entoni Tauns, a Džonatan Simons 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    18. februar 2017 | 08:50

    Svaka čast Jokara

  • Kalabic

    18. februar 2017 | 07:50

    Ниџо краљу!!!

  • srbija bre

    18. februar 2017 | 09:03

    ovaj Frank (Frenk) Kaminsky nam treba u reprezentaciji,iskoristimo ga pre Poljske ili Amerike, bolje je da igra za nas.. dobar je igrac, dobar trojkas, igra dobru odbranu.. bolje on nego marijanovic, i videti da luka doncic igra za nas pre nego sto prihvati slovence, treba uzeti Jelovca i Muslija u reprezentaciju,oba igraju u Španiji, takodje kao i svake godine proveriti Andjušićev kvalitet, ubaciti Andrića iz partizana i Lazića iz zvezde a što se tiče igre ispod koča štimac jokic i musli, raduljica i velickovic i macvan samo jedan od njih troje moze na euro... realno izuzev ako jokic ne bude igrao cetvorku,pa da onda raduljica bude u ekipi, trece nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA