≫ 

DVA GOLA ZVEZDE! Nije ni morala da blista protiv ovakvog Novog Pazara! (VIDEO)

Crveno-belima nije bilo ugodno protiv potpune defanzive gostiju, ali su uspeli da upišu tri boda

  • 33

Pobeda Crvene zvezde na prolećnoj premijeri ni u jednom momentu se nije dovodila u pitanje. Crveno-beli su rezultatom 2:0 savladali Novi Pazar u 22. kolu Super lige, a današnji protivnik je pokazao zašto je na poslednjoj poziciji na tabeli.

Čak 26 šuteva su crveno-beli uputili ka golu, od kojih je osam bilo u okvir, dok Pazarci niti jednom nisu naterali golmana Filipa Manojlovića da interveniše. Nije bilo prostora za neki lep fudbal sa bunkerom na polovini gostiju.

>>> Brutalan transparent Delija za Pazarce: Citatom iz kultnog filma ih podsetili da ipak razumeju srpski jezik (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0

(Plavšić 40, Petković 81)

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Anđelković, Le Talek (od 84. Pavkov), Donald, Plavšić, Kanga (od 75. Milijaš), Ruiz (od 79. Adžić), Boaći.

NOVI PAZAR: Živković, Vasilić, Knežević, Ignjatović, Marić, M. Plavšić, Sinđić, Vusljanin (od 63. Perović), Tasić, Krstić, Marković (od 49. Muslimović).

>>> Pogledajte kako su Delije pozdravile Milijaša pri povratku na Marakanu! (VIDEO)

Božović je pred meč rekao da nema dilemu za startnu postavu, a u njoj je mesta bilo za Ričmonda Boaćija i Frimponga od novajlija.

Novi Pazar nije pošteno zapretio domaćima. Jedino ko se najviše istakao i ko je stvarno imao posla u ekipi Nebojše Vučićevića je golman Živković. Maksimalna defanziva na početku je prisilila Zvezdu da šutevima sa distance završava napade. Najviše su na taj način pokušavali Kanga i Ruiz, ali je "ušao" šut Srđana Plavšića.

Sa nekih 20-ak metara je vezista šutirao levom i matirao Živkovića, kom je lopta prošla ispod ruke.

Treba istaći da je premijeru lepo iskoristio Ričmond Boaći, sa nekoliko dobrih šansi na meču, pogotovo neposredno posle gola Plavšića.

Takođe, u drugom poluvremenu je Anđelković najavio nastavak dobre forme iz finiša prvog dela sezone, zapretivši nekoliko puta. Sarađivao je sa dobro sa Petkovićem, koji je u finišu i postigao gol za 2:0. Krenulo je sve od Milijaša koji je par minuta ranije uz ovacije ušao u igru, pronašao je Le Taleka, koji je centrirao, a Petković glavom savladao golmana gostiju.

U narednom kolu, crveno-beli gostuju Bačkoj, dok Novi Pazar dočekuje Metalac.

SUPERLIGA, 22. kolo

Petak

Mladost - Radnički Niš 1:0

(Bojović, 78, penal)

Subota

Borac - Bačka 1:0

Napredak - Voždovac 0:0

Crvena zvezda - Novi Pazar 2:0

Čukarićki - Javor 17.00

Nedelja

Metalac - Radnik 14.00

Rad - Partizan 14.00

Spatak - Vojvodina 14.00

TABELA

Printskrin: rezultati.com Printskrin: rezultati.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA