Možda i najbolji ugao da vidite frku na kraju meča Rad-Partizan (VIDEO)

Crno-beli objavili video koji bi mogao da pomogne i delegatu meča

  • 3

Burna završnica, rasizam navijača Rada i temperamentni Everton obeležili su kraj susreta na Banjici koji je Partizan u nedelju dobio sa 1:0.

Trener Partizana Marko Nikolić bio je kao u streljani pred novinarima koji su insistirali da osudi brazilskog fudbalera, on je odgovarao smireno, naglasivši da delegat i deisciplinska komisija bi trebalo da procene ko je i za šta kriv.

>>> Zbog ovog povika je Everton hteo da se bije s Radovcima: Jedna reč koju su mu Forsi skandirali ga dovela do ludila (VIDEO)

>>> Najčudnija konferencija koju sam održao: Evo šta je Nikolić rekao o incidentu sa Evertonom! (VIDEO)

Fudbalski klub Partizan je večeras izašao sa video u kojem žele da objasne šta se zaista dešavalo, čulo sa tribina i zašto je došlo do sukoba i među igračima.

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Metro

    19. februar 2017 | 22:20

    Ugasiti fk rad izbaciti i njih i njih i navijace

  • Crna Gora voli Partizan

    20. februar 2017 | 11:24

    Meni, licno, nije toliki problem navijanje domacih navijaca. Ono sto bi trebalo da zabrine, a o tome se ne pise, jeste primitivizam i necovjecnost radovih igraca koji dotrcavaju da se svadjaju sa Evertonom !!! Rijaliti se odavno uselio u sve pore drustva, od fudbalera medju prvima !!! Kosovo je SRCE Srbije i DUSA Crne Gore !!! NE u Nato !!!

  • Emko

    21. februar 2017 | 12:00

    Nepodrzavam nasilje niti na nacinalnoj osnovu treba se kazniti svi ucesnici ovog dogadjaja ali zna se da Ewerton zna da provocira i publiku i igrace to se desilo na vise utakmica i pred kamerama Arenesport i sa zvezdom u derbiju je bio mnogo arogantan i provakator i na kraju i u toku utakmice a isto treba se Ewerton drasticno kazniti zato sto je isprovocirao publiku i pokazao im srednji prst i htio u vise navrata da se obracuna sa fudbalerima rada toliko pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA