Najbolji srpski K1 borac: Volim da pobeđujem nokautom! (VIDEO)

Rade Opačić u subotu ima novi meč u K1 disciplini u Austriji

  • 4

Rade Opačić jedan je od najmlađih profesionalnih K1 boraca na svetu. Rade ima tek 19 godina, takmiči se u superteškoj kategoriji i iza sebe još uvek nema mnogo mečeva.

 

>>> Ova baraka krije tajnu stvaranja najvećih MMA šampiona. Ovde dolaze, stasavaju treniraju, odriču se, znoje, se! (FOTO)

 

I pored svoje mladosti i neiskustva na profi ringu on ne bira protivnike, već sve pozive za profesionalne turnire oberučke prihvata. Srpskoj javnosti poznat je po fenomalnom izdanju na turniru koju je u Beogradu pre nekoliko meseci upravo i organizovala K-1 organizacija.

 

Njegov trener i predsednik "kbk Sindjelic" Nikola Pavković,za njega kaze da svoje neiskusto zbog malog broja borbi nadoknađuje velikom hrabrošću i profesionalnim pristupom treningu.

 

Ono što je Radetov najveći potencijal u teškoj kategoriji je njegovih dva metra visine na kilažu od 107kg kao i veliki raspon i ruku i nogu.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

Iako je mladi Opačić krajem januara imao tešku borbu u Novom Sadu protiv rumunskog borca koga je pobedio nokautom u drugoj rundi, već u subotu ga očekuje nastup i Austriji. Stigao je poziv od organizatora"Warior Destiny"turnira, koji se već letvrti put odžava u gradu Weizu u Austriji. Rade je prihvatio izazov i ovaj put će mu protivnik u ringu biti neugodni francuski borac.

 

 

-Protivnika ne poznajem tako da ne mogu da spremim strategiju za njega, ono što mi je bitno da sam maksimalno spreman i da idem u Austriju da ubeležim još jednu pobedu.

 

-Ono što mi je želja posle ovog meča je da učestvujem na FFC turniru koji ne samo da je najjača profesionalna promocija na Balkanu, već se može svrstati među najbolje profesionalne organizacije na svetu. Plan mi je da u dogledno vreme probam da osvojim prestižni FFC pojas - rekao je Opačić.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • elko

    21. februar 2017 | 00:05

    Srecno Rade legendo! Dace Bog da uzmes taj pojas koji zelis, a uz trenera kao sto je Dzoni, tvoju zelju i volju svi verujemo da ces uspeti!

  • Nenad

    21. februar 2017 | 09:19

    Ajmo Rade, francuzi ti leze.

  • Mebo

    21. februar 2017 | 18:40

    Bravo majstire...samo drzi hard..bravo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA