Evroliga kaznila Zvezdu najžešće do sada, baš pred meč sa Galatasarajem!

Crveno-beli će biti prinuđeni da iz kase izdvoje 12.000 evra

  • 12

Crvena zvezda ponovo je ponovo kažnjena od strane disciplinskog sudije Evrolige, ovoga puta najvećom sumom u tekućoj sezoni od čak 12 hiljada eura, zbog propusta na utakmici 15.kola sa moskovskim CSKA.

Kako je zvanično u svojoj odluci naveo disciplinski sudija Evrolige, KK Crvena zvezda se kažnjava zbog ''velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u dvorani Kombank Arena''.

Zvezda je iznela određene argumente u svoju korist i oni su uzeti u obzir, ali i pored toga je usledila kazna od 12.000 evra.

Zato je klub još jednom apelovao na sve koji dolaze na utakmice Crvene zvezde u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave njeni navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela, koje klub šalje pred velike evropske mečeve.

Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba, KK Crvena zvezda dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni.

Zvezda je ove sezone zbog nekoliko prekršaja kažnjavana od strane Evrolige (Panatinaikos – 10 hiljada eura, Fenerbahče 6.500), a novac koju će Zvezda biti prinuđena da plati već dostiže sumu koju klub prihoduje od jedne utakmice u Pioniru ili zaradi od jedne pobede u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt

    21. februar 2017 | 17:22

    kažnjava zbog ''velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u dvorani Kombank Arena'' kuda ide ovaj sport???

  • Greska

    21. februar 2017 | 16:52

    Pa dzabe apelujete i pricate,tesko je huliganima objasniti na srpskom jeziku,nego pocnite zakon da upotrebljvate,imate kamere pa uhvatite krivce i pravo u zatvor!! Drugacije nece moci!!

  • Tišljer036

    21. februar 2017 | 20:09

    Ma najbolje da kazne i za to što je napolju bio mrak pa i minus pa so morali da koriste osvetljenje a bogami i grejanje a to utiče na globalno zagrevanje planete i unosi nemir u svemiru i u top 8.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA