Navijači Junajteda u strahu: Ukoliko Murinjo ne ispuni ovaj uslov, Runi za nekoliko dana ide u Kinu!

Navodno, napadač će napustiti Old Traford ako ne bude bio među 18 protiv Sautemptona

  • 3

Vejn Runi i Kina? Priča koja je ponovo aktuelizovana u smiraj prelaznog roka u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

Engleski mediji donose informaciju da bi Runi mogao da napusti Mančester junajted ukoliko se ne nađe među 18 igrača koji će 25. februara igrati finale Liga Kupa protiv Sautemptona.

Žoze Murinjo je priznao da nije siguran hoće li se Runi naći u sastavu, kao i da ne bi voleo da iskusni napadač ode iz kluba.

- Moraćete da pitate Runija hoće li otići u Kinu. Ne mogu da garantujem da će ostati. Ni sada ni na leto. Ali mogu da vam garantujem da Runi nikada neće otići zato što ga ja možda ne želim u klubu. On je legenda Junajteda i prema njemu imam veliko poštovanje. Srećan sam što ga imam - jasan je bio Portugalac.

Inače, ukoliko odluči da se preseli u Kinu, Runi neće dobiti ni priblićno tolikom novca koliko su mu nudili letos ili na početku prelaznog roka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feeldonijum

    22. februar 2017 | 13:50

    Jedino su u strahu da ne ostane :) njegovih 300.000 nedeljno je.previse za rezervu pa makar on bio i Runi ali budimo realni vec 3 godine covek gusi i klub i reprezentaciju ne.ide mu vise

  • Forza Juve

    22. februar 2017 | 10:55

    U kom strahu? Kako igra I koliku platu ima I bolje da ode. Napravice mesta za nekog vrhunskog igraca (Grizman) :)))

  • pop

    22. februar 2017 | 11:58

    Svaka čast jeste legenda Al je došlo vreme da se povuče.... ne pruža dobre partije a i mator je. Ima mnogo mladjih, brzih, boljih od njega . Nek dovedu Obamejanga i Grizmana i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA