≫ 

Španović: Ponosna sam što sam deo ovakvog Atletskog saveza Srbije (VIDEO)

Birane reči najbolje srpske atletičarke za "sportsku instituciju"

  • 3

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović i naša najbolja atletičarka Ivana Španović govorili su o predstojećim izazovima, ali i o onome što je urađeno u proteklom periodu, a urađeno je mnogo!

Atletski savez sa ponosom može da kaže da je "Kombank Arena" deset dana pre roka do tančina pripremljena za održavanje najvećeg atletskog događaja u istoriji Srbije - Evropskog dvoranskog prvenstva (3-5. mart).

Prethodno, već ovog vikenda, na istom mestu, kao svojevrsna uvertira pred ono što sledi početkom marta, biće održano Balkansko prvenstvo.

- Atletski savez Srbije je definitivno postao sportska institucija u Srbiji i ja sam veoma ponosna što sam deo jedne takve atletske porodice na čelu sa gospodinom Veselinom (Jevrosimovićem, predsednikom ASS) i gospodinom Brankovićem koji se stvarno trude da nam pruže sve ono što oni nisu imali, a opet su svesni da nama treba da bi smo mogli da ostvarujemo velike rezultate - rekla je Ivana Španović gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Najbolji opis trenutnog izgleda hale dao je predsednik ASS Veselin Jevrosimović.

- Kombank Arena izgleda kao da se svemirski brod spustio u nju. Mogu da kažem da smo zaista završili veliki posao, završili smo jedan veliki građevinski poduhvat, najveći koji je izveden u Areni. Ceo pod smo digli za tri i po metra, jedan deo tribina smo izvadili kako bi Arena bila spremna za veliko takmičenjr. To će biti najmasovnije takmičenje, dolaze takmičari iz 50 zemalja...

Jevrosimović je dodao da su građevinski radovi završeni deset dana pre roka i da je ovaj kolosalni poduhvat trajao preko 100 dana. A kada se završi sledi novi poduhvat.

O čemu se radi?

- Posle prvenstva celu stazu ćemo da skinemo i premestimo u Ćurpiju gde će biti sagrađena treća atletska dvorana u Srbiji. Maltene, do juče, nismo imali nijednu, a od ove godine imaćemo tri atletske dvorane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    23. februar 2017 | 11:09

    I mi smo ponosni na tebe sto te imamo lepotice.

  • Ja

    23. februar 2017 | 12:24

    Srpska kraljica,ponos,lepotica i primer svim devojkama u Srbiji kako trebaju da se ponasaju i izgledaju!

  • mama

    23. februar 2017 | 11:00

    Краљица

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA