≫ 

Radonjiću se nije dopalo pitanje srpskih novinara, ali se oduševio kada je čuo šta ga pita strani (VIDEO)

Dejan Radonjić imao različito mišljenje u odnosu na jednog novinara

  • 12

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je prezadovoljan igrom i pobedom protiv Galatasaraja (77:58) u Evroligi i dodao da nije očekivao tako ubedljiv nastup svojih izabranika.

- Odigrali smo dobar meč, pogađali šuteve, bili dobri u defanzivi i izgradili rezultat pod kontrolom. Naravno da pobeda nad Galatasarajem nosi veću težinu i zato nam je posebno drago. Raduje način na koji smo došli do 13. trijumfa u Evroligi - rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.

>>> Sve Delije skinule majice sa likom Marka Ivkovića i podigli ih u vis, da bi onda zagrmela pesma! (VIDEO)

>>> Delije odale počast velikom prijatelju Srba: Poslednji pozdrav Rusu koji je branio našu zemlju u UN! (FOTO)

Crvena zvezda je 13. trijumfom u Evroligi ove sezone protiv Galatasaraja prekinula niz od dva uzastopna poraza, a takav učinak raduje Radonjića.

- Nije bilo realno da ćemo ovoliko biti dobri i kontrolisati utakmicu. Još sam zadovoljniji tim i drago mi je što smo našli rešenje za tešku situaciju u kojoj smo (povrede, gust raspored prim. aut). Nadam se da nećemo opet da se suočavamo sa takvim problemima. Motivisani smo, radimo i ćutimo".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crnogorski trener naglašava da je njegova ekipa na pravi način prebrodila težak period u poslednjih mesec dana, a upravo tada je odgovorio na pitanje novinara koje mu se nešto i nije preterano dopalo.

- Vi možda vidite to tako, ali ja to drugačije gledam. Pitanje forme kada 6 igrača ne može da funkcioniše, iracionalno je da pričamo o tome, da ne kažem nešto grublje. Malo smo se konsolidovali i jesmo nalazili rešenja u tim situacijama da sad izgleda da možemo sve, e pa ne možemo baš sve. Izdržavamo i ponašamo se dobro.

- Nalazimo izlaz iz svakih situacija, na terenu i van njega. Rekao sam pre početka utakmice da ćemo iz dobrih igara u Kupu da uđemo dobro u meč i stabilnost u igri. To je bilo i bolje nego što sam očekivao, ali time sam još zadovoljniji - poručio je Radonjić, koji nije hteo javno da pohvali partiju Branka Lazića i njegovih 17 poena, među kojima je bilo perfektih 5/5 za tri.

- Nisam škrt prema igračima, imam mesto gde ih hvalim i kritikujem. Vi imate vaše mišljenje ja svoje, nadam se da se ne ljutiš zbog toga, a i ako se naljutiš... - odgovorio je Radonjić, što je izazvalo i spontani smeh ostalih prisutnih.

Ubrzo je Radonjić dobio i pitanje stranog novinara, koje ga je posebno oduševilo, a to je da je Zvezda imala fenomenalnu seriju i da je u Evroligi odigrala iznad očekivanja u odnosu na prognoze pred početak sezone i šta očekuje sada u odnosu na takve rezultate.

- To me nijedan srpski novinar nije pitao - počeo je Radonjić, a zatim poručio da je ponosan kakve su rezultate postigli u odnosu na početak sezone i da se seća kakve su bile prognoze, a što se tiče daljih očekivanja, rekao je da idu iz utakmice u utakmicu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA