≫ 

Jevrosimović: Ivana je lepša i bolja od Klišine!

Predsednik Atletskog saveza Srbije smatra da će Evropsko dvoransko prvenstvo biti spektakl koji je Srbija sanjala

  • 0

Predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović istakao je da će naša Ivana Španović biti najveća zvezda Evropskog prvenstva u Beogradu (Kombank Arena 3.-5. mart)

 

On je dodao da je Ivana i lepša i bolja od Darije Klišine, koja je uzburkala srpsku javnost dolaskom na internacionalni miting Serbian open.

 

Jevrosimović takođe naglašava da će Evropsko prvenstvo u Beogradu biti organizovano bolje nego Olimpijske igre u Riju.

 

- Drago mi je što danas imamo i naše ambasadore u atletici, i to ne jednog, ali na čelu je Ivana Španović, koja je prava atletska kraljica.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Moram da kažem da je Ivana mnogo veća zvezda od Klišine. Bolja je atletičarka, a i lepša je - rekao je Jevrosimović za "Informer"

 

Predsednik ASS je otkrio da će EP u Beogradu biti najveći događaj.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Ovo će biti najmasovnije pojedinačno takmičenje ikada održano u Srbiji. Imaćemo više od 2.000 gostiju, od kojih najmanje 750 atletičara. Ozbiljna je to organizacija - kaže Jevrosimović.

 

On je istakao da je ovo bio san svih atletskih generacija.

 

- U Beogradu će se okupiti krem de la krem atletskog sveta. Doći će Sebastijan Kou, Sergej Bupka, mnogi poznati bivši atletičari i ambasador atletike - ističe Jevrosimović.

 

Zanimljivo je da su svi radovi završeni pre roka u Areni.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

- Oni koji su radili na preuređenju Arene uradili su sjajan posao, kakav do sada nije viđen u ovoj dvorani.Evropsko prvenstvo biće bolje organizovano nego atletika na OI u Riju - naglašava Jevrosimović i poručuje

 

- Evropska atletska federacija finansira ovaj događaj, a dosta para je uložila i Srbija. Ali, zaradićemo više od uloženog kroz potrošnju autorskih prava.

 

- Kad pominjem državu moram da se zahvalim premijeru Aleksandru Vučiću, uz čiju podršku i pomoć smo useli da realizujemo projekat.Ministarstvo sporta je dosta pomoglo i učestvovalo u realizaciji, kao i grad Beograd na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim - rekao je Jevrosimović.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA