≫ 

Pionir se oduševio tetovažom najluđeg Delije: Bio je u legendarnoj grupi i rekao nam zašto se ovako istetovirao (VIDEO)

Bio je najupečatljiviji navijač crveno-belih na utakmici protiv Galatasaraja

  • 32
Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Nema navijača Zvezde koji je bio u Pioniru na utakmici protiv Galatasaraja, a da nije primetio Deliju koji je bio u Parteru B odmah iza koša. Ne samo da je u rukama imao izrezan trofej Evrolige od kartona, već je imao i tetovažu od koje je mnogima zastao dah.

 

>>> SVA 4 MEČA SU BITNA: Za koga Delije večeras treba da navijaju da bi Zvezda bila korak bliže TOP 8?

 

''Crveno-bele boje je krv u mojim venama'', ''Dok srce kuca u nama, ti Zvezdo nisi sama'', ''Srce svoje sam spreman da ti dam, što za tebe ludo udara''... sve ovo su samo neki od stihova iz pesama Delija, koje bi bukvalno mogu da se opišu kroz tetovažu Vladimira, nekadašnjeg člana stare navijačke grupe Delija, Zulu Voriorsa.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Bila je to grupa sa Severa, koja je uz Red Devilse i Ultrase, bila jedna od tri najjače među Zvezdinim navijačima pre ujedinjenja u jednu veliku grupu, koja je na Božić 1989. dobila ime Delije.

 

Dve godine kasnije kada je Zvezda napravila najveći uspeh u svojoj istoriji, Vladimir je odlučio da na svom telu za sva vremena ostavi dokaz ljubavi prema crveno-belim bojama, Zvezdi i Delijama.

 

Tako je nastala tetovaža koja je ostavila toliko jak utisak u Pioniru. Njen nosilac je pristao da za Telegraf u kratkoj izjavi otkrije kada je nastala tetovaža.

 

- Tetovaža je vezana za Zvezdu, zbog 1991. godine u Bariju!

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

Pošto je sve vreme u rukama držao kartonski trofej Evrolige, upitali smo ga i da li veruje da bi uspeh fudbalera iz Barija mogli da ponove košarkaši u Evroligi.

 

- Naravno da verujem da će se ponoviti takav uspeh, i u košarci i u fudbalu - rekao je Vladimir, Delija iz čuvene ''stare garde'' navijača Zvezde.

 

Pogledajte video:

 

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

baner

 

(D. Uštević/d.ustevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    24. februar 2017 | 22:08

    ovaj lik je milioner...rec je o velimiru potpari iz kule..,vlasniku trgovackog lanca,nekoliko firmi za uvoz i izvoz u subotici,Segedinu..

  • KKP

    24. februar 2017 | 21:36

    Naravno, samo od kartona i mogu da imaju pehar, ha, ha, ha... Partizan ima original, plus 3 trofeja medjunarodnog "Koraća", plus 4 puta u f4. Zvreda (Fmp2) nema NIŠTA od toga. Tek da se zna ko je ko u ovom sportu. Tačka.

  • Dejan

    24. februar 2017 | 21:46

    Zar nije smesno sto zvezdasi sebe nazivaju DELIJAMA? To bi isto bilo kao kad bi navijaci Galatasaraja sebe nazivali CETNICI!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA