≫ 

Grobari mu ovo neće zaboraviti: Heroj Partizana došao na utakmicu direktno sa sahrane (VIDEO)

Uroš Luković je zakucavanjem u poslednjim sekundama meča, uz 21 postignut poen doneo crno-belima pobedu nad Zadrom

  • 5

Uroš Luković je prošao kroz težak period u poslednjih nekoliko dana, jer je imao smrtni slučaj u porodici, pošto mu je preminuo deda i to neposredno pred meč Partizan - PAOK.

Centar crno-belih je i tada, ali i na utakmici protiv Zadra pokazao da je čvrst momak. I pored gubitka voljenog člana porodice, smogao je snage da pomogne svom klubu i saigračima, koji već imaju probleme sa povređenim i bolesnim igračima.

On je na meč u Pioniru protiv hrvatske ekipe došao direktno sa sahrane dede, a to je istakao i pomoćni trener crno-belih, Nenad Čanak, koji nekoliko mečeva već vodi Partizan sa klupe u odsustvu Aleksandra Džikića, koji ima zdravstvenih problema usled trovanja hranom.

>>> PIONIR JE EKSPLODIRAO: Pogledajte monstruozno zakucavanje Lukovića za pobedu Partizana (VIDEO)

Foto: Instagram.com/uroslukovic Foto: Instagram.com/uroslukovic

- Nije trenerski manir da se hvale igrači van svlačionice. Ne smatram se još trenerom, ja sam ovde da učim zanat i moram da odam priznanje Urošu Lukoviću, koji uz sve probleme koje ima, danas ispratio osobu koja mu znači na neko bolje mesto. On je na utakmicu došao direktno sa sahrane i odigrao fenomenalno. Ja to moram da naglasim - rekao je Čanak.

Luković je zbog požrtvovanosti i partija koje pruža u Partizanu prirastao Grobarima za srce ove sezone, a zbog ovog gesta će zauvek ostati u njihovim srcima.

Pogledajte i zakucavanje Lukovića za delirijum u Pioniru:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    24. februar 2017 | 22:11

    Respekt za Uroša.

  • Ime

    25. februar 2017 | 00:26

    Ne znam cemu negativni komentari, svaka cast za momka, svi su nekad imali takvu situaciju pa su morali da se vracaju svojim obavezama a on je to uradio. Respect Urose

  • Crno beli

    24. februar 2017 | 23:37

    Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA