≫ 

Trener Denvera otkrio 2 razloga Jokićevih slabijih partija i šta planira s njim ubuduće (VIDEO)

Majk Maloun stao u zaštitu Srbina

  • 2

Mnogi u NBA ligi iznenađeni su što je Nikola Jokić posle Ol-stara vezao dve loše partije u dresu Denvera. Najpre protiv Sakramenta, a zatim i protiv Bruklina. Na te dve utakmice srpski as je imao svega šest poena zbirno, pa se odmah susreo i sa prvim kritikama.

 

>>> ŠTA SE DESILO S JOKIĆEM PREKO NOĆI? Svi su zbunjeni njegovom partijom, samo jednom je šutnuo na koš (VIDEO)

 

Navijači Denvera su zabrinuti, ali ih smiruje njihov trener, Majk Maloun, koji ističe da je glavni razlog lošijih partija Jokića umor i to što se veliki teret svalio na njegova pleća.

 

- Moramo da ga vratimo. Mnogo je na njemu, mnogo je pritiska na njegovim ramenima. Mislim da mi i ja moramo da uradimo bolji posao da ga oslobodimo da ne bude sve na njemu, da svi delimo odgovornost podjednako. Ne bih da se sve vezano za naš plasman u plej-of svaljuje na tako mladom momku, tako sjajne budućnosti - rekao je Malon.

 

- Očigledno je da je umoran posle Ol-stara. Moramo da budemo pametni s njegovom minutažom i da ga ne preopteretimo. Moramo da pronađemo način, a to je mentalno teško kada se prolazi kroz taj umor - rekao je Malon.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neks

    25. februar 2017 | 12:45

    Malo strpljenja biće Joka ponovo suveren

  • toplistanadrealista

    25. februar 2017 | 13:54

    To je pravi trener i pedagog!!! Treba biti gospodin a ne ko sugavi MuriLJo.......identicnu situaciju je imao MuriLJo sa Hazardom, samo sto je MuriLJo popljuvao svog igraca...za razliku od ovog GOSPDINA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA