≫ 

Navijači Zvezde će da plaču od muke kada vide golčinu Babunskog u novom klubu (VIDEO)

Bivši igrači Zvezde briljiraju u Japanu, i Babunski i Vieira postigli golove za pobedu Jokohame nad Uravom od 3:2

  • 5

Mnogi navijači Zvezde bili su tužni kada je sa Marakane zimus odlazio David Babunski, koji nije dobio pravu priliku u dresu crveno-belih. Makedonac je prešao u redove Jokohame zajedno sa Hugom Vieirom, i odmah bljesnuo!

>>> ISPOVEST DAVIDA BABUNSKOG: Zvezda nije održala reč! Strpljivo sam čekao 10 meseci bez igranja, bez plate...

Postigao je prelep gol u pobedi Jokohame nad Uravom od 3:2, a strelac je bio i Hugo Vieira takođe. Babunski je postigao vodeći gol za Jokohamu kada je sjajnim udarcem levom nogom iz prve posle jedne povratne lopte sa levog boka sa oko 20 metara smestio loptu u gornji desni ugao Uravinog čuvara mreže.

Gosti su preko Rafael Silve u razmaku od dva minuta od 63. do 65. minuta postigli dva gola i preokrenuli rezultat. Hugo Vieira je u 86. minutu najavio preokret, kada je sjajno skočio u kaznenom prostotu posle kornera i glavom zatresao mrežu, da bi Maeda u drugom minutu sudijske nadoknade postigao gol za pobedu.

Pogledajte i sve golove među kojima su remek-delo Babunskog i Vieire:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    25. februar 2017 | 11:41

    Ma ja placem 20 godina

  • Milos

    25. februar 2017 | 11:27

    I ćorava koka zrno ubode pa tako i ovaj, i ono sto je igrao u CZ nista pokazao nije, a sto se tice Huga veliki respekt !!

  • Obelix

    25. februar 2017 | 11:26

    Odlican igrac i jeste za Zvezdu ali nije bio strpljiv. Kanga je takodje super mada mi je Babunski bolji od recimo Poletanovica..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA