Divac potvrdio: Dovodim Bogdanovića u Sakramento sledeće sezone! (VIDEO)

Predsednik košarkaških operacija Kingsa Vlade Divac potvrdio da Bogdan dolazi sledeće sezone

  • 12

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sledeće sezone odlazi u NBA u ekipu Sakramenta, potvrdio je predsednik košarkaških operacija Kingsa, Vlade Divac.

>>> Bogdanovićev rekord karijere u Evroligi: Razbio Olimpijakos i zakuvao borbu na vrhu!

Zbog njega su se Kings odrekli Meta Barnsa.

- Dobra stvar je što imamo nekoliko veoma dobrih zamena i odličnih šutera. Dolazi nam Bogdanović sledeće sezone i moramo da mu otvorimo prostor - rekao je Divac za lokalni "Sakramento Bi".

Bogdanovića je izabrao Finiks na draftu 2014, kao 27. pika, ali ga je trejdovao u Sakramento.

Boganović igra treću sezonu u timu iz Istanbula i u Evroligi prosečno beleži 11,7 poena, 3,3 skoka i tri asistencije, a kako je više puta istakao voleo bi sa titulom prvaka Evrolige da ode u NBA.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    26. februar 2017 | 13:11

    Možda grešim,ovo je samo moje mišljenje ali mislim da je Bogdan tipičan evropski igrač i za njega je bolje da to i ostane.Jer ovde će biti i ostati ovo što jeste,sjajan igrač i zvezda.A mislim da nema kapacitet za Nba jer fizički je slab.Jedino oružije sa kojim tamo može da igra je šut.Sve ostalo,prodori,kucanja i sl..u njegovom stilu to tamo neće moći.Voleo bi da grešim i da on tamo uspe.Ali..takav samo osećaj imam.

  • Nbg

    26. februar 2017 | 12:18

    Samo da ne prodje kao Pavlovic i Raduljica kad ih Sale doveo u pao...mislim na te vaše grobarske veze i na kraju nista stvarno ne bi voleo da i Bogdanovic tako prodje

  • Vuk

    26. februar 2017 | 13:18

    Samo ako lud icice kod Divca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA