Bed Blu Bojsi odgovorili na koreografiju Zvezdinih navijača s tenkom i Vukovarom? (VIDEO)

Navodno, tenk sa ''Trpinjske ceste'' je bio odgovor na sve ono što se dešavalo tokom meča Crvena zvezda - PAO

  • 11

Hrvatski mediji u ponedeljak ujutru donose priču sa nedeljne utakmice između Cibalije i Dinama, u kojoj su pomenuli i navijače Crvene zvezde.

Naime, navijači Dinama, popularni Bed Blu Bojsi, su u Vinkovicima imali barjak tenka sa ''Trpinjske ceste'' i tamošnji mediji su to okarakterisali kao odgovor Delijama na koreografiju s tenkom i transparent Vukovar.

>>> Sve o istoriji "tenka" Delija zbog kojeg Hrvati traže da Zvezda bude izbačena iz Evrolige (VIDEO)

>>> Delije već postavile prvi transparent u Pioniru: Neće se dopasti navijačima PAO-a, a pogotovo Bed Blu Bojsima (FOTO)

Za Hrvate je ''Trpinjska cesta'' postala jedan od simbola otpora, a dobila je i nazvi ''groblje tenkova'' nakon što je na tom putu za Vukovar uništeno 30 tenkova vojske JNA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    27. februar 2017 | 13:29

    Plagijatori.Zar nisu mogli sami nešto drugo da smisle

  • Jekac

    27. februar 2017 | 14:17

    Kojih 30 tenkova? Pa,toliko ih nije bilo na celom ratištu. Nemojte da prepisujete što Hrvati pišu,raspitajte se pre nego što stavljate brojke koje nemaju veze sa istinom.Ovo vam piše jedan što je tamo bio na licu mesta.

  • Miki

    27. februar 2017 | 14:43

    Jugoslavija ocito postoji, samo je drugacije organizovana. Stalno mislimo jedni na druge, prepiremo se u glupostima, svadamo, pisemo, slikamo, razbijamo, palimo,........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA